HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Wedstrijdverslag MA1 zaterdag 11 april 2015

Nieuws afbeelding 13-4-2015

Zaterdag 11 April, de start van het tweede deel van de competitie. HOD mag dit keer op bezoek bij Were Di. Met als doel; goed hockeyen, gaat HOD de wedstrijd in. Als om drie uur het fluitsignaal klink begint de wedstrijd. Were Di start full press maar HOD weet hier goed onderuit te hockeyen. Na vijftien minuten spelen is het Were Di met een spannende doorbraak, deze doorbraak wordt al snel stopgezet door Lieke van Otten. Nu is het HOD met een mooie aanval over rechts, Julia Schrijvers haalt rendement en zo is de eerste strafcorner een van de wedstrijd een feit. Het is Lieke van Otten met de sleep, maar een mooie redding van de keeper zorgt ervoor dat de stand 0-0 blijft. HOD blijft spelen als een team, en creëert kansen. HOD combineert via rechts door de speelsters van Were Di heen, en dan in de 24e minuut is het raak! 1-0 het is Fleur Burgmans die de goal op haar naam mag schrijven, na een mooie voorzet van Tess Reinders. HOD blijft goed combineren en Julia Schrijvers weet in de 28e minuut een strafcorner te halen. Lieke van Otten grijpt haar tweede kans en sleept de bal binnen, 2-0. HOD hockeyt de eerste helft verstandig uit, en gaat de rust in met een 2-0 voorsprong. Net zoals de eerste helft begint Were Di de tweede helft ook met full press. HOD weet hier weer onderuit te hockeyen, maar in de 45eminuut is het raak voor Were Di, 2-1. HOD blijft hockeyen en creëert kansen, maar HOD weet de bal niet in het doel te krijgen.  Dan krijgt HOD in de 60e minuut een strafcorner tegen, deze wordt in eerste instantie gered door Sabine Beekman, maar Were Di weet uit de rebound toch te scoren, 2-2. Were Di zet weer hoge druk en HOD weet hier alleen met een hoge bal uit te komen. Were Di krijgt een vrijeslag buiten de 23, ze pompen de bal de cirkel in en weten te scoren, 3-2. Niet lang hierna haalt Were Di een strafcorner, ze scoren deze weer uit de rebound, 4-2. HOD probeert te schade nog wat te beperken en krijgt in de laatste minuut nog een strafcorner. Na een variant is het Tess Reinders met de sleep, deze wordt door de lijnstop gevaarlijk weggewerkt, en HOD krijgt nog een strafcorner. Deze weet HOD niet te benutten en wanneer het eindsignaal luidt staat er 4-2 op het scorebord. Helaas geeft HOD het na een goede eerste helft, in de tweede helft uit handen. Volgende week weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen, dit keer thuis tegen Prinsenbeek.