HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Al onze vrijwilligers zijn 'Clubheld' van HOD

Nieuws afbeelding 24-4-2015
Op 10 maart startten we de clubhelden actie met het onderstaande bericht. Inmiddels zijn we 6 weken verder en begint het erop te lijken dat Oscar niet alleen clubheld van HOD, maar ook van Valkenswaard, de provincie en misschien zelfs van Nederland wordt!. We willen nog even terug naar het begin en doel van de actie: de vrijwilligers in het zonnetje zetten. Dát was ook de intentie van HOD. Al die vrijwilligers die iedere keer weer klaar staan om met elkaar een mooie club te maken. Dát maakt een sportvereniging. Dit kan niet genoeg gezegd en benadrukt worden. De club dat zijn we namelijk zelf.
Omdat alle vrijwilligers even belangrijk zijn heeft HOD gevraagd of Oscar als HOD Mascotte vertegenwoordiger van alle vrijwilligers zou willen zijn in deze verkiezing. Met zijn aanwezigheid en ongeëvenaard enthousiasme heeft hij voor enorm veel stemmen gezorgd.
We gaan de laatste spannende dagen tegemoet, vergeet niet om zoveel mogelijk mensen te laten stemmen en wie weet.....

"Oscar Clubheld van HOD!
10 maart 2015 - HOD Online:

Het AD en de Lotto organiseren de verkiezing Clubhelden van de Amateursport. Sportverenigingen kunnen niet bestaan zonder vrijwilligers. Om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten wordt nu de verkiezing 'Clubhelden van de amateursport' georganiseerd.

Ook HOD heeft enorm veel vrijwilligers die het hele jaar door in de weer zijn op en voor onze mooie club. Alle vrijwilligers zijn even belangrijk voor ons en daarom allemaal even dierbaar. Als vertegenwoordiger van al onze vrijwilligers hebben we onze trouwe mascotte Oscar Sweere genomineerd voor de verkiezing Clubhelden van de Amateursport.

Voor ons is Oscar, net als alle vrijwilligers, sowieso een clubheld. Mochten dit veel mensen ook zo vinden en op hem (en dus eigenlijk alle vrijwilligers van HOD) stemmen dan maakt HOD kans op een hoofdprijs van 25.000 euro voor de clubkas.

Vanaf 14 maart kan er gestemd worden dus houd Facebook en de website in de gaten!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws