Algemene Informatie

HOD dames 1 weet het doel niet te treffen

Nieuws afbeelding 21-11-2011

Zondag 20 november stond de uit wedstrijd tegen St Oedenrode op het programma. Een belangrijke wedstrijd aangezien  beide ploegen de 3 punten nodig hebben om buiten de degradatie zone te blijven. De afgelopen weken liet HOD dames 1 zien dat ze zich hockeyend kon meten aan alle teams uit de 1e klasse, maar haar kansen niet wist te benutten.

De wedstrijd begon erg fel, HOD dames 1 had de wedstrijd in eigen hand. Aan de kant van St Oedenrode werden verdedigend veel fouten gemaakt waardoor de wedstrijd zich vooral afspeelde op de helft van de thuisploeg. Er werden enkele corners behaald door HOD maar wist deze niet te verzilveren. Na verloop van tijd ging HOD mee in het spel van St Oedenrode. Beide ploegen creƫerden kansen, maar wisten deze niet af te maken. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft ging HOD weel fel van start. Het was duidelijk dat we de wedstrijd zelf moesten beslissen. Er kwamen enkele mooi uitgespeelde kansen maar de bal verdween vaak over de achterlijn bij St Oedenrode. Ook in de tweede helft wisten beide ploegen niet tot scoren te komen. De eindstand: 0-0. Wederom werd duidelijk dat HOD dames 1 zuiniger moet zijn met haar kansen.