HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Junioren

Plus ACTIE bij HOD

7-11-2007 Beste HOD-leden, Teams & Coaches,

Ook vorig jaar heeft HOD bij de PLUS ACTIE weer een flink bedrag van bijna € 1000 voor de club opgehaald. Er werden door ons héél wat kassabonnen ingeleverd. Dat was vooral te danken aan de inspanningen van onze jeugd. Net als vorige jaren doen we natuurlijk weer mee. De aanpak is hetzelfde als vorig jaar.

Wat houdt de PLUS ACTIE in ?
Iedereen die boodschappen doet bij de PLUS moet zijn of haar kassabon bewaren en bij jou inleveren. Dus zovéél mogelijk moeders, vaders, buurvrouwen, ooms, tantes, oma’s en opa’s, vrienden en bekenden inschakelen zodat zij ook boodschappen doen bij PLUS Brouns. Plus is (voor ons) toch de BESTE, dus dat maakt niet uit.

De kassabonnen moeten wel zijn afgestempeld anders tellen ze niet ! Je kunt jouw bonnen inleveren bij de speciale bus in het clubhuis, of straks in de bus bij de Amundsenhal. Ook mag je de bonnen inleveren bij:
• Jos Hovens, De Winnen 2 in Dommelen
• Jos de Waal, Valkenierstraat 199
• Ad Kuyken, Hortensia 28, Waalreseweg 4 (kantoor)
Zorg dat je teamnummer op iedere bon is vermeld, hiermee kan je met je team een leuke prijs winnen.

Wat kunnen jullie winnen?
Natuurlijk de eer dat jullie TEAM het beste is én er komt extra geld voor de clubkas. Maar daarnaast hebben we ook voor de winnaars twee leuke prijzen:
• Het team met het hoogste bedrag aan bonnen kan een supervette survival teambuilding activiteit bij Kano & Outdoor centrum in Valkenswaard winnen.; Ga maar eens kijken op www.kano-outdoor.nl
• Voor de tweede plaats is er een tafel gereserveerd bij de Taamven Hoeve waar je met je team pannenkoeken mag gaan eten.
Op de website van HOD zullen de tussenstanden regelmatig te vinden zijn, dus zorg dat je iedere week je bonnen inlevert en bewaar ze niet tot het laatst !

Wij hopen dat jullie er flink tegenaan gaan en veel bonnen ophalen want de opbrengst is bestemd voor jullie zelf “de JEUGD van HOD”.
Heb je nog vragen?
Bel gerust even met Jos de Waal, Rob Neggers of Ingrid de Lepper.
Telefoon: 040 2046151 0613748782 040 2040028

De SPONSORCOMMISSIE van HOD

De PLUS ACTIE wordt mede mogelijk gemaakt door Businessclub HOD

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws