HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

Bedrukking


Waarom een vaste drukker?

Een vereiste is dat teamsponsors gebruik maken van onze vaste drukker. Dit om kwaliteitsverschillen in de bedrukking te voorkomen en de eenheid te bewaken. Zo wordt door OSAKA een type rugnummer en lettertype aangeleverd wat gebruikt dient te worden op de shirts.

 

Hoe komt mijn bedrijfslogo als sponsor op de producten?

Dit kan de sponsor direct met onze vaste drukker afstemmen.

  • Aanleveren logo aan de vaste drukker Print Art op de Leenderweg 198a te Valkenswaard in overleg met de teamweer commissie: [email protected]
  • De logo specificaties vindt je straks op hun website: http://printart.nl
  • Print Art stuur de factuur voor het drukwerk direct aan de sponsor
  • Bij meerdere bedrijfslogo’s ineens kunnen de drukkosten (instelkosten en drukkosten) evenredig over de sponsors worden verdeeld, stem dat zelf af met de drukker

Let op: De kosten van het drukwerk moeten voldaan worden uit het sponsorgeld. Deze worden dus NIET door H.O.D. als vereniging gedragen.

Wat kost het drukken?

Prijzen zijn op voorhand niet te geven. Dit is afhankelijk van het aantal en de soort uitingen. Sponsoren kunnen hierover direct met de drukker overleggen.

Welke afspraken zijn er verder t.a.v. drukken?

Kleur

Er zijn drie kleuren die gebruikt kunnen worden voor de sponsoruitingen:

  1. Wit, zoveel mogelijk.
  2. Zwart , waar 1 en 3 niet mogelijk zijn
  3. H.O.D. blauw (op wit)

 

Positionering sponsoring

  • Vaste drukvlakken (zie het eerder verstrekte voorbeeld). 
  • Voorkant wedstrijdshirt= verenigingsbreed en is niet vrij 
  • Achterkant = vrij voor sponsor en eigen inkomsten

 

Aanleveren logo in Adode Illustrator via: teamw[email protected].

Dit voorzien van de naam, contactpersoon en telefoonnummer van de sponsor, de afspraken en de verantwoordelijke in het team (naam en nummer).

Mag het H.O.D.-logo gebruikt worden?
Het logo van H.O.D. mag enkel geplaatst worden door Print-Art. Zij beschikken over het juist logo. Ook mag dit logo enkel met toestemming van [email protected] geplaatst worden op kleding (anders dan het wedstrijdtenue).