HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
toernooien

Rum en Ranja - Programma

Nieuws afbeelding 2-6-2009 Valkenswaard, juni 2009.

Beste Rum en Ranja vrienden,

Ongeveer 400 personen (piep, jong, middelbaar, oud en stokoud hebben zich ingeschreven voor het bekende Rum & Ranja toernooi.) Totaal met meer dan 23 teams zullen op die dag de velden van HOD kleuren.
Om nu reeds de nodige vragen voor het toernooi te beantwoorden onderstaand een globaal programma.
Er wordt gespeeld op de velden rond het clubhuis. Dus 3 kunstgrasvelden en wel op halve velden.
Misschien is het wel prettig dat, wanneer u als team speelt, u bijzonder (herkenbaar) bent uitgedost. De scheidsrechters (en dat bent u zelf) vinden dit wel prettig.

    Programma

Vanaf 09.30    Meldt u eerst aan bij het wedstrijdsecretariaat en kom de enveloppe met het wedstrijdschema en de bonnen in ontvangst nemen. En natuurlijk de nog niet betaalde rekening voldoen.

        Aangezien de inkoop reeds is geschied, kunnen wij geen restituties verzorgen op de reeds eerder aangemelde teamleden.

        Ben u met meer personen, of komt ineens familie, vrienden of kennissen opdagen dan bestaat altijd de mogelijkheid om tijdens het toernooi nog extra lunch en barbecue bonnen te kopen. Meldt u bij de infobalie.

Het clubhuis is geopend en kunt u terecht voor het eerste glaasje Ranja, koffie, thee, of een andere versnapering.

        De bar is geopend en werkt gewoon met euro's

    Het nuttige van de door uzelf meegebrachte vlaaien, taarten, gebakjes, cakes etc. alles kunt u er uitstallen op een speciale tafel. Dus vergeet niet iets speciaals te kopen en op de tafel uit te stallen. Het is leuker wanneer iedereen een keuze heeft.

        Voor koffie/thee zit er een speciale bon bij uw papieren.

10.30 uur    Aanvang van de wedstrijden !!!!!!!! Het kan zijn dat de wedstrijd van u iets later begint maar dat heeft natuurlijk te maken met het aantal teams.

    Heerlijk dat commentaar geven op een ander. Moet je die zien in dat te korte broekje, of is hij nu zo mager geworden. En heb je die met die ouderwetste stick gezien zeker van zijn grootvader. Ik wist niet dat die met zijn grote mond zo slecht kon hockeyen. En heb je die… (zelf invullen) gezien, ziet er nog goed uit voor zijn leeftijd. Blablabla…..

        Wel dienen de deelnemende teams zelf voor een scheidrechter zorg te dragen. Dus wanneer u even niet aan de activiteiten deelneemt pak dan even het scheidsrechterfluitje. Heerlijk om eens een ander van commentaar te voorzien.

± 12.00 - 13.30 uur
Lunch. Hè hè daar waren wij wel aan toe naar al die "sportieve" prestaties. Heerlijke Belgische broodjes en overheerlijk beleg. Zo dat zit er weer in.
        Er zal getracht worden hierover de teams per omroep te informeren.

    Gezien het aantal teams gaan de wedstrijden gewoon lekker door. Dus u heeft voldoende te kijken. En had u uw eigen stijl nog niet gezien, dan projecteren wij deze in het clubhuis op grootbeeld formaat.

    De diskjockey zal u wel het nodige aan gezellige muziek voorschotelen.
    Hij heeft reeds een grote faam verworven bij de Nederlandse kampioenschappen.
   

    Mogelijk dat u het bonnetje voor de consumptie nog niet over het hoofd heeft gezien, want daar wordt het nu wel tijd voor na….. al die Ranja.

± 16.15 uur    De start van de barbecue, dat gaat er wel weer in met het (hopelijk) ideale weer. Als iedereen soepel aansluit moet het lukken e.e.a. snel te laten verlopen. U hoeft alleen op te scheppen en dat zult u zeker doen over al die sportieve prestaties.
    Salades, sausen, heerlijke saté, worst en zelfs een hamburger.

        En ' s avonds tijdens de barbecue natuurlijk weer heerlijke muziek en vooral meezingers.


En wat is er verder de gehele dag te doen? Op de eerste plaats een gezellig aantal deelnemers en wat is er niet gezellig om mensen te kijken op een terras en natuurlijk van commentaar te voorzien. Misschien komt de liefde van het eerste uur ook nog wel spelen.

Voor terrasmeubilair is gezorgd, al zijn het natuurlijk geen echte luie stoelen. Dus schroom niet om eventueel uw eigen comfortabele stoel mee te brengen. Het is per slot van rekening uw toernooi.

Belangrijk is dat er tijdens het toernooi vooral sportief gespeeld wordt en laat vooral de kleintjes ook eens iets van hun spel- en kunde zien. Het gaat deze keer zeker niet om de knikkers, maar vooral om de gezelligheid en een beetje om het spel.  De uiteindelijke winst wordt bepaald door het wedstrijdsecretariaat. Omkopen kan maar ik weet niet of het echt helpt. Met hoeveel stond u op het veld, heeft u voldoende ruimte geboden aan de allerkleinste, wie heeft het eerste en laatste goal gezet, had u wel voldoende bejaarden in uw team, hoeveel vlaggenmasten staan er langs de kant en al dergelijke informatie wordt uiteindelijk in de computer opgeslagen en dat team dat dan boven komt drijven, die wint de eerste prijs.  En prijzen zijn er ook dit jaar weer voldoende.


Rum en Ranja club(je) wenst iedereen een fantastische sportieve en vooral gezellige zondag toe, met natuurlijk het nodige mooie weer en de nodige gezelligheid. Voor eventuele vragen (die wij eigenlijk niet verwachten) naar de bestuurskamer. Hier is natuurlijk ook een EHBO post ingericht voor de kleine ongevallen.

Het Rum & Ranja Bestuur.

Reacties


Merel Brusselers

6-6-2009 @ 16:04:02 |wij trekken vollen zalen gaan winnen!!!:D:D:D

Merel Brusselers

6-6-2009 @ 16:04:32 |wij trekken vollen zalen gaan winnen!!!:D:D:D

Reageer op het nieuws