HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

Sponsoring_zakelijk

Sponsoring binnen HOD

HOD is opgericht op 20 februari 1949. Anno 2019 is deze club uitgegroeid tot een van de grootste sportverenigingen in Valkenswaard, met ruim 1.000 leden van 6 tot 75 jaar oud. HOD beschikt over een uniek complex midden in een bosrijk gebied met 3 semi-watervelden en 1 waterveld.  Vanaf december 2017 heeft HOD een blaashal  (de HOD Air Dome) bij het clubhuis waar in de winter kan worden gezaalhockeyd.

HOD heeft voor de komende jaren de ambitie verder uit te groeien naar een vereniging waar recreatief en prestatief hockey samenkomen en waar ‘een leven lang hockey’ gestalte krijgt. Bij deze ambities horen een lichte groei van het aantal leden en een passende accommodatie en voorzieningen.

Daarbij hebben wij uw hulp nodig!

Sponsorcommissie

 De sponsorcommissie tracht voor de hockeyactiviteiten en verenigingsactiviteiten van HOD bijdragen van sponsoren te vinden. Dit is een belangrijke geldstroom voor de club. Drie keer per jaar organiseren we voor onze sponsoren een activiteit. Een mooie gelegenheid voor de sponsoren om elkaar te leren kennen. En voor HOD een mooie gelegenheid om de sponsoren te informeren over de actuele zaken die spelen binnen de club.

HOD heeft momenteel:

  • Rabobank als hoofdsponsor
  • diverse projectsponsoren
  • bordsponsoren

Rabobank is de hoofdsponsor van onze jeugd. Naast een financiële bijdrage leveren zij ook vaak clinics en masterclasses voor onze jeugdspelers.
 
Projectsponsoren kunnen een project binnen HOD sponsoren, bijv. een toernooi, specifieke materialen of een activiteit. 

Bordsponsoren kopen een bord langs één van de velden en zijn zo zichtbaar bij al onze bezoekers.

Wilt u HOD als sponsor ondersteunen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie van HOD. Zij kijken graag met u welke mogelijkheden er zijn. Voor meer informatie kunt u terecht bij de sponsorcommissie via emailadres [email protected] online.nl

Wij zijn er voor u! Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie. Bekijk hier alvast de mogelijkheden voor bordsponsoring.