Mededelingen
ALGEMENE INFORMATIE
4-10-2019
Nieuwe coaches/trainers/begeleiders/assistenten: verzoek aanvraag VOG

Het bestuur van HOD heeft, op advies van het NOC*NSF, 3 jaar geleden het besluit genomen dat iedere meerderjarige begeleider, trainer, coach, manager en de eventuele assistent, welke in aanraking komen met onze minderjarige jeugd, dient te beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Alle nieuwe begeleiders ontvangen daarom binnenkort van Hans de Kruif (via [email protected], let op spambox!) een verzoek om een VOG aan te vragen.

VOG's blijven voor ons 5 jaar geldig, dus degenen die al een VOG hebben via HOD krijgen niet opnieuw een verzoek. 

Aan de VOG zijn voor begeleiders geen kosten verbonden. Betaal dus ook nooit rechtstreeks mocht je daarvoor een verzoek krijgen.

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie onderzoekt alleen feiten welke gerelateerd zijn aan de genoemde functie. 

Wij rekenen op ieders deelname zodat wij onze minderjarige jeugd én hun ouders een zo veilig mogelijke sport omgeving kunnen aanbieden.

JUNIOREN
11-10-2019
JB1 herfstkampioen

Na een zinderende laatste wedstrijd afgelopen zaterdag in Eindhoven bij Oranje-Rood waarbij Hod met drie punten verschil moest winnen, is JB1 erin geslaagd kampioen te worden!

Van harte gefeliciteerd mannen! 
11-10-2019
HOD MA1 gaat Super A spelen

Het seizoen van MA1 begon met een voorronde landelijk subtop, met een mogelijke plaats in de Super A in het verschiet. Dat was een uitdaging die coach Koen met z’n 15 enthousiaste en ambitieuze meiden graag aanging. Met slechts 1 wedstrijd die niet werd gewonnen werd MA1 met grote voorsprong (na 4 wedstrijden konden ze niet meer worden ingehaald) kampioen in de voorronde landelijke subtop. Vanaf  2 november mag MA1 in de Super A gaan knallen! 

Gefeliciteerd meiden en coach Koen! 
HEREN 1 / DAMES 1
14-10-2019
Clinic Heren 1 op 19 oktober voor E, D en C

Geen zin in een herfstvakantie zonder hockey? Doe dan mee aan de clinic van HOD HEREN 1 op zaterdag 19 oktober! Van 10.00 tot 14.00 in inclusief lunch. Je kunt je inschrijven via [email protected] De opbrengst is voor een voorbereidingsweekend voor Heren 1 in de winter en deels voor de club.
De clinic is voor jongens en meisjes in de categorie E tot en met C.
HORECA
14-10-2019
Clubhuis in de herfstvakantie gesloten

In verband met de herfstvakantie is het clubhuis gesloten van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober. Alle trainingen van HOD jeugdtrainers komen te vervallen.

ZAALHOCKEY
8-10-2019
Wensen t.a.v. trainen in de AirDome

Het duurt nog even voordat het zaalseizoen begint, maar de zaalhockeycommissie is al begonnen met de voorbereidingen. Wil je als team straks graag trainen op een bepaalde dag, geef dat dan door via [email protected] voor 1 november. De commissie probeert zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen.