Mededelingen
ALGEMENE INFORMATIE
21-5-2019
Kom helpen bij PietJanKnor!

Om van 40 jaar PietJanKnor net zo’n groot succes te maken als afgelopen jaren zijn we weer op zoek naar vrijwilligers! Als vrijwilliger sta je achter de bar om iedereen te voorzien van de nodige goudgele pretcilinders, deel je de lekkerste broodjes uit en help je rondom het toernooi met andere bezigheden. Daarnaast heb je drie dagen feest waarbij de deelnemers elke keer als ze jou zien helemaal gelukkig worden. Ook word je voorzien van genoeg eten en drinken. En tot slot is er nog een mega gave afterparty waar jij als VIP wordt behandeld. 
Dit is allemaal in het weekend van 28, 29 en 30 juni. Denk je nu, hier wil ik helpen?  
Stuur dan even een berichtje naar Noor Jacobs: 0610811549
18-5-2019
HOD Heren 1 nog steeds in race voor play offs

De ontknoping van het seizoen nadert.. Bij Heren 1 is het nog bloedspannend: zij zijn nog volop in de race voor een plaats in de play offs. Morgen spelen ze uit in Rosmalen. 
Dames 1 staat op een mooie 6e plaats. Ook zij zijn blij met onze support: ze spelen morgen uit bij Civicum.
17-5-2019
Bestel nog snel jouw gepersonaliseerde mok, sleutelhanger of poster!

Heb jij als gefotografeerde clubtopper al een mok, poster en/of sleutelhanger met je eigen sportplaatje erop besteld?

 

Nog niet? Ga dan snel naar www.myclubstars.store en log in met de unieke code die je op jouw persoonlijke verzamelalbum vindt! Na 20 mei zal de online shop sluiten en is er geen mogelijkheid meer om te bestellen.Bijlage: Clubmerchandise(2).png
15-5-2019
Funkey voor kinderen in groep 1, 2 en 3

Dames 1 speelster en MA1 coach Lieke Van Otten en Dames 3 keepster Manon van der Kroft hebben de afgelopen weken veel basisscholen in de regio kennis laten maken met hockey. Ze waren daar om aan de groepen 1,2 en 3 een Funkey hockeyles te geven. Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen: FUN in goed leren bewegen is KEY!

De meiden gaan nog bij verschillende scholen langs om ook hier een hockeyles te verzorgen. Ze vinden het leuk om te zien dat de kinderen zo enthousiast zijn en hopen natuurlijk dat er meer kinderen naar de Funkey trainingen komen bij HOD! De trainingen zijn elke zaterdagochtend van 9:15 tot 10:00 uur op het veld voor het clubhuis. Kom eens kijken of meteen meedoen! En kijk ook eens op Funkey HOD

13-5-2019
Doe mee aan mobiliteitsprogramma Slimme reis

Vanaf 9 mei 2019 kun je mee doen met de clubactie 2019 van mobiliteitsprogramma Slimme Reis, doe je ook mee? 

Het programma Slimme Reis motiveert automobilisten op de A2 tussen Weert en Eindhoven om vaker de auto te laten staan. Reizigers worden zelfs beloond tot wel € 120,- wanneer ze reizen met de fiets, met het OV, thuiswerken of reizen na 19.00 uur. Een goed initiatief om de bereikbaarheid van de regio Weert – Eindhoven te verbeteren. Daar doen wij graag aan mee, helemaal omdat we er als club ook geld mee kunnen verdienen! Geld voor de club? Jazeker! Dus doe mee, dan verdienen we samen een mooi bedrag om te investeren in onze club. 

Hoe werkt de Slimme Reis clubactie? Meld je aan bij Slimme Reis! (Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden.) Voor iedere nieuwe deelnemer die zich aanmeldt bij Slimme Reis mét onze club-actiecode A28783 , stort Slimme Reis €1,- in onze clubkas. Hoe meer mensen zich dus bij Slimme Reis aanmelden, hoe meer euro’s in onze clubkas, tot een bedrag van wel €250,-! De actie loopt tot en met vrijdag 9 juni! En weet je wat het mooie is, je hoeft niet eens lid te zijn van onze club om mee te doen aan de actie. Dus vraag ook je familie, vrienden, collega’s en kennissen om zich bij Slimme Reis aan te melden met onze club-actiecode. Win win! 
Hoe meld ik me aan bij Slimme Reis? 1. Download de app TimesUpp 2. Klik in de app op "Ik doe mee”, vul je gegevens en de club-actiecode in 3. Mijd de A2 tussen Eindhoven en Weert en spaar automatisch voor credits! Lees hier de actievoorwaarden: https://www.a2.slimmereis.nl/actievoorwaarden-clubactie/ 
6-5-2019
Gezocht-gezocht-gezocht

Onze secretaris gaat aan het einde van seizoen na 5 jaar stoppen met bestuurswerk. We zijn dus dringend op zoek naar een nieuwe secretaris. Iets voor jou?

Wat doe je zoal als secretaris? 
*  de algemene mailbox beheren (vragen antwoorden, doorzetten van mails aan bestuurs- en commissieleden) 
* (mede-)afhandeling KNHB zaken zoals kaarten
* aanspreekpunt in bestuur voor wedstrijdsecretariaat en balie, vrijwilligers, veldarbitrage
* voorbereiden agenda en notuleren bestuursvergadering (1x per maand) en ALV ( 2x per jaar). En mee praten/mee beslissen natuurlijk!
* archiveren alle (niet-financiële) stukken (voor 90% digitaal; niet meer op papier).
* incidenteel (mee-) organiseren bijeenkomsten of evenementen

Kortom zaken die je voor een deel ook vanuit huis kan doen. Het aantal uren is flexibel.

Wat voor persoon zoeken we?
We staan open voor iedereen: man, vrouw, jong of oud! Maar communicatief vermogen, accuraatheid en een praktische instelling is wel handig. 

Wat staat daar tegenover?
Veel mensen leren kennen, een vermelding voor op je CV, je nuttig maken voor de club. En het benutten van je talenten! 

Interesse? Mail dan naar [email protected] Ze is er nog tot 1 augustus ;-)