Mededelingen
ALGEMENE INFORMATIE
22-2-2019
Daar gaat de Air Dome!

Gisteravond is de afbouw van de Air Dome begonnen om het veld snel gereed te krijgen voor de buitencompetitie. Op donderdag is alles er uit gehaald, vandaag wordt de verlichting verwijderd en morgen gaat het zeil en de vloer.

We hebben een aardige ploeg van vrijwilligers voor morgen. Maar mocht je tijd hebben om een handje mee te helpen, dan ben je meer dan welkom!! Vele handen, licht werk etc.
21-2-2019
Opgeven clinic 9 maart van o.a. Frederique Matla

Hey hockeytopper!

 

Heb jij altijd al training willen krijgen van spelers van het Nederlands Elftal? Dan is dit je kans! 9 maart komen Frederique Matla, Sanne Koolen en Maxime Kerstholt naar Valkenswaard om jou training te geven en al jouw vragen te beantwoorden tijdens de persconferentie achteraf! Let op, vol is vol. De kosten bedragen €35,- en aanmelden kan via de volgende link:

 

https://goo.gl/forms/MmbWqlLA6l0sYcmC2

 

En waar gaat dat geld naar toe? Aankomende zomer willen Maxime, Frederique en Sanne naar Malawi om daar kansarme kinderen uit de sloppenwijken te halen en hun hockeytraining geven. Dit gaan wij doen in samenwerking met de Hockey Dreams Foundation. Om deze reis mogelijk te maken komen wij bij jou op de club een clinic (voor een clinic in Malawi) geven.

 

 Bijlage: HOC_18_13_poster clinic_HOD_web.pdf
20-2-2019
Boerenkoolcup 23 februari

Zaterdag 23 februari zal van 10:00 uur tot 12:00 uur de Jongste Jeugd van HOD de Boerenkoolcup gaan spelen. Plezier staat voorop bij dit HOD toernooi en alle kinderen krijgen een broodje knakworst. Naast alle ouders zijn natuurlijk ook andere toeschouwers van harte uitgenodigd om te komen kijken.

19-2-2019
Jong Dames 1 is weer zaalhockeykampioen

Jong Dames 1 is weer kampioen in de zaal geworden. Vorig jaar in de 2de klasse. Dit jaar in de 1ste klasse. Afgelopen zondag speelde de top 3 uit de 1ste klasse tegen elkaar. Het was tot de laatste wedstrijd spannend. Toch was HOD te sterk voor de rest. Met de steun van Inge & Karlijn (D5) heeft Jong Dames 1 ook dit zaalseizoen weer een top prestatie neergezet.

Dank je wel dames. Ik heb ervan genoten.
Marcel Duffhuis, trainer coach

Ben jij ook kampioen met je team, stuur dan een berichtje naar [email protected]
18-2-2019
Het regent kampioenen, ook ZMD3 is zaalhockeykampioen

De meisjes van ZMD3 werden dit weekend ook zaalhockeykampioen. We kunnen gerust zeggen dat het kampioenen regent. Binnenkort hangt ook jullie foto op de wall of fame. 

Super gedaan meiden, coaches/trainers en begeleiding. 

Ben jij ook zaalhockeykampioen met jouw team? Stuur dan een berichtje met foto naar [email protected]
17-2-2019
Aanvang veldtrainingen: week 25 februari

Het zaalseizoen is voor de meeste teams al afgelopen of wordt aanstaand weekend afgerond met de laatste wedstrijden. Tegelijkertijd staat de lentecompetitie weer voor de deur, die voor de meeste teams vanaf 16 maart weer begint.
Om deze reden starten de reguliere hockeytrainingen op het veld weer in de week van 25 februari. Ook de hockeyschool begint weer in die week.

Het clubhuis is van 1 t/m 5 maart gesloten, waarna in de vakantie de trainingen in overleg met de trainers kunnen doorgaan.

Op de maandag (Willem) en donderdag (Roel) zijn de trainingscoördinatoren weer aanwezig voor ondersteuning van trainers en coaches. Mochten er vragen over de andere trainingsdagen zijn, dan is dat natuurlijk geen probleem.
Voor vragen en/of opmerkingen zijn zij bereikbaar via [email protected]

Hopende iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groeten,
Roel Coenen
Trainingscoördinator HOD Valkenswaard
16-2-2019
JD1 en MC3 zijn ook zaalkampioen

En ook dit weekend zijn een aantal HOD teams zaalhockey kampioen geworden. ZMC3 is vanmorgen thuis kampioen geworden en ZJD1 kan na 10 wedstrijden niet meer worden ingehaald en daarmee dus ook al kampioen! 
Teams,coaches en begeleiding van harte gefeliciteerd, top gedaan. 


De kampioenen van ZMC3


De kampioenen van ZJD1

Ben jij ook zaalhockeykampioen? Stuur een berichtje en foto naar [email protected] en wij plaatsen jullie. Berichtje en zorgen voor een plaatsje op de kampioenenmuur. 

15-2-2019
Steun onze vereniging, koppel je loten van de Vriendenloterij!

Wist je dat…….

 

Wanneer je met een of meer loten meespeelt in de Vriendenloterij, je deze kan koppelen aan onze vereniging? Dit houdt in dat 50% van jouw inleg direct aan onze vereniging geschonken wordt! 

 

 

Wat moet je doen?

Speel je al mee met een of meer loten in de Vriendenloterij en wil je met die loten onze vereniging steunen? Bel dan met de Ledenservice van de Vriendenloterij op telefoonnummer 088-0201020. Zij kunnen voor jou de koppeling in orde maken.

 

Koop je een nieuw lot dan kan je middels het inschrijfformulier kiezen voor het steunen van een club of vereniging naar keuze. Kies hier: Hockeyclub H.O.D.

 

 

Een kleine moeite maar voor ons een groots gebaar!