HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

Sponsoring

Sponsoring binnen H.O.D.

Hockeyvereniging H.O..D (Hockey Ons Devies) is opgericht op 20 februari 1949. Anno 2019 is deze club uitgegroeid tot een van de grootste sportverenigingen in Valkenswaard, met ruim 1.000 leden van 6 tot 75 jaar oud. H.O.D. beschikt over een uniek complex midden in een bosrijk gebied met 3 semi-watervelden en 1 waterveld.  Vanaf december 2017 heeft H.O.D. een blaashal  (de H.O.D. Air Dome) bij het clubhuis waar in de winter kan worden gezaalhockeyd.

H.O.D. heeft voor de komende jaren de ambitie verder uit te groeien naar een vereniging waar recreatief en prestatief hockey samenkomen en waar ‘een leven lang hockey’ gestalte krijgt. Bij deze ambities horen een lichte groei van het aantal leden en een passende accommodatie en voorzieningen.

Daarbij hebben wij jouw hulp nodig!

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie tracht voor de hockeyactiviteiten en verenigingsactiviteiten van H.O.D. bijdragen van sponsoren te vinden. Dit is een belangrijke geldstroom voor de club. 

H.O.D. heeft momenteel:

  • Rabobank als hoofdsponsor
  • diverse projectsponsoren
  • bordsponsoren

Rabobank is de hoofdsponsor van onze jeugd. Naast een financiële bijdrage leveren zij ook vaak clinics en masterclasses voor onze jeugdspelers.

Projectsponsoren kunnen een project binnen H.O.D. sponsoren, denk bijvoorbeeld aan een toernooi, specifieke materialen of een activiteit. Bordsponsoren kopen een bord langs één van onze hockeyvelden.

Wil jij H.O.D. als sponsor ondersteunen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie van H.O.D. via: [email protected] online.nl  Zij kijken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn om een samenwerking op te starten.