21-10 Chunjun Vlassak door naar definitieve selectie Zuid

Chunjun heeft inmiddels 5 trainingen en 2 wedstrijden achter de rug voor selectie Zuid. Inmiddels zijn er weer 10 meisjes afgevallen. Maar........Chunjun is door naar de definitieve selectie voor Zuid!!!

Lees meer

Reageer (0 reacties)

19-10 HOD bestuur zoekt dringend versterking!

Aan het begin van het seizoen zijn enkele bestuursleden afgetreden. Sinds die tijd zijn taken zo veel mogelijk overgenomen door anderen, maar nu wordt het toch echt tijd voor versterking! Er gebeurt namelijk ontzettend veel in de vereniging op dit moment (zaalhal, meerjarensbeleidsplan etc.) en we hebben snel mensen nodig om dit mee in

Lees meer

18-10 Tussenstand clubcompetitie

De eerste helft van de herfstcompetitie zit er op, tijd voor een tussenstand! De clubcompetitie (te vinden op de website, onder tabblad  hockey) wordt momenteel aangevoerd door JB1, op de hielen gevolgd door JC1 en Dames 7. Zij hebben alle wedstrijden gewonnen tot nu toe! In de top 10 verder nog 5 andere senioren en 2 juniorenteams. Deze week

Lees meer

17-10 HOD D1 pakt niet door tegen Goirle (0-3)

Op deze zonnige zondagmiddag stond voor HOD Dames 1 Goirle uit op het programma. Na de 8-1
winst van vorige week op Civicum gingen de dames van HOD vol goede moed de wedstrijd in. De eerste helft begon fel vanuit de beide ploegen. Het was Goirle dat de eerste kans kreeg, maar Nicole hield de bal uit de goal met een mooie redding.

Lees meer

17-10 HOD nipt onderuit tegen hoogvlieger Helmond (1-2)

Afgelopen zondag stond voor HOD Heren 1 de uitwedstrijd tegen Helmond op het programma. HOD verkeerde in een goede vorm met twee overwinningen, maar moest zondag zijn meerdere erkennen tegen Helmond, wat vorig jaar nog overtuigend kampioen was geworden. Het werd 2-1 voor de thuisploeg.

Lees meer

6-9 Griezelige avond bij HOD voor C en D-jeugd

Op 28 oktober is het weer zo ver: Het feest voor de C- en D-jeugdleden van onze hockeyvereniging. Het feest zal weer geheel in thema worden aangekleed. Via de lijncoordinatoren zullen de jeugdleden benaderd worden. Graag voor 14 oktober aangeven met je team of jullie komen via jullie lijncoordinator.

Lees meer

Reageer (0 reacties)