14-10 Clubhuis in de herfstvakantie gesloten

In verband met de herfstvakantie is het clubhuis gesloten van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober. Alle trainingen van HOD jeugdtrainers komen te vervallen.

Lees meer

14-10 Clinic Heren 1 op 19 oktober voor E, D en C

Geen zin in een herfstvakantie zonder hockey? Doe dan mee aan de clinic van HOD HEREN 1 op zaterdag 19 oktober! Van 10.00 tot 14.00 in inclusief lunch. Je kunt je inschrijven via [email protected]  De opbrengst is voor een voorbereidingsweekend voor Heren 1 in de winter en deels voor de club. De clinic is voor jongens en meisjes

Lees meer

11-10 JB1 herfstkampioen

Na een zinderende laatste wedstrijd afgelopen zaterdag in Eindhoven bij Oranje-Rood waarbij Hod met drie punten verschil moest winnen, is JB1 erin geslaagd kampioen te worden!

Lees meer

Reageer (0 reacties)

11-10 HOD MA1 gaat Super A spelen

Het seizoen van MA1 begon met een voorronde landelijk subtop, met een mogelijke plaats in de Super A in het verschiet. Dat was een uitdaging die coach Koen met z’n 15 enthousiaste en ambitieuze meiden graag aanging. Met slechts 1 wedstrijd die niet werd gewonnen werd MA1 met grote voorsprong (na 4 wedstrijden konden ze niet meer worden

Lees meer

Reageer (1 reacties)

8-10 Wensen t.a.v. trainen in de AirDome

Het duurt nog even voordat het zaalseizoen begint, maar de zaalhockeycommissie is al begonnen met de voorbereidingen. Wil je als team straks graag trainen op een bepaalde dag, geef dat dan door via  [email protected]  voor 1 november. De commissie probeert zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen.

Lees meer

4-10 Nieuwe coaches/trainers/begeleiders/assistenten: verzoek aanvraag VOG

Het bestuur van HOD heeft, op advies van het NOC*NSF, 3 jaar geleden het besluit genomen dat iedere meerderjarige begeleider, trainer, coach, manager en de eventuele assistent, welke in aanraking komen met onze minderjarige jeugd, dient te beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Lees meer