HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Sponsoring

Sponsor in the spotlight - Domino's pizza Valkenswaard

Nieuws afbeelding 1-9-2020

Graag willen wij jullie elke maand (opnieuw) kennis laten maken met een van onze sponsoren. We hebben ze 5 vragen voorgelegd waardoor we zicht krijgen wie ze zijn, waarom ze sponsoren en wat bijvoorbeeld de binding met hockey is. Deze maand staat Domino’s pizza Valkenswaard in de spotlight.  

 

Wat is de naam van het bedrijf en wie is de contactpersoon?

Naam bedrijf: Domino's Pizza Valkenswaard

Contactpersoon: Ferry Heinemans

 

Wat voor bedrijf is Domino’s pizza Valkenswaard?

Wij zijn de nummer 1 in het bezorgen van verse, heerlijke pizza's. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Met een jong enthousiast team proberen we de inwoners van Valkenswaard altijd te voorzien van een snelle, verse, warme maaltijd.

 

Waarom zijn jullie "sponsor van H.O.D." geworden?

Vorig jaar benaderde H.O.D. mij met de vraag of we iets konden betekenen voor het jeugdtoernooi. Zelf houd ik van sport en wil graag iets doen voor de plaatselijke sportclubs. Als ik dan kan helpen in de vorm van pizza's is dat super! Voor mij is het natuurlijk top om meer mensen kennis te laten maken met onze pizza's 🙂

 

Wat is jullie binding met hockey en onze hockeyvereniging?

Er is geen speciale binding met de hockeyclub, voor mij is de interesse/passie voor sport uiteraard het raakvlak!

 

Wanneer kunnen we jullie tegenkomen bij H.O.D.?

Een paar keer per jaar verzorgen we pizza's voor de club. Dan kan je ons tegenkomen en wellicht spot je onze mascotte Toni Pepperoni ook!

 

Ben je benieuwd wat Domino’s pizza Valkenswaard voor jou te bieden heeft, neem dan eens een kijkje op hun website: www.dominos.nl of neem contact op met Ferry Heinemans.