iedereen

Heren 1 verliest tegen Tegelen

19-4-2009 Na een week rust in verband met het paasweekend stond vandaag de uitwedstrijd tegen Tegelen op het programma. Tegelen stond op de ranglijst één plek onder het team uit Valkenswaard en het was dus aan HOD om deze ploeg onder zich te houden. Na een lange afwezigheid door een blessure maakte vandaag Sander van den Dungen zijn rentree in het team van HOD.

Tegelen kwam de eerste helft snel op voorsprong. Waarna HOD op jacht ging naar de gelijkmaker. Deze werd als snel gemaakt door Fred van der Weij, na een uitstekende aanval. Vervolgens wist Fred van der Weij nog een keer te scoren, dit doelpunt werd echter om onduidelijke redenen afgekeurd. De ruststand was 1-1.

Na de rust was het vooral Tegelen dat het meest wilde winnen. Al snel werd het 2-1 en niet lang daarna viel ook de 3-1 voor Tegelen. Daarmee was het verzet van HOD gebroken en kon Tegelen de wedstrijd makkelijk uitspelen. Het zou uiteindelijk 5-1 worden in het zuiden van het land.

Volgende week speelt HOD heren 1 weer een thuiswedstrijd met daarna een borrel voor de sponsoren en ouders.