HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Corona

Belangrijk: versoepeling maatregelen

Nieuws afbeelding 9-6-2021

Per 5 juni zijn de Corona-maatregelen weer verder versoepeld. Met ingang van deze datum gelden de volgende regels:

  • Hockeyers vanaf 18 jaar mogen samen sporten in een groep van maximaal 50 personen. Tijdens het sporten hoeven zij onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Hockeyers vanaf 18 jaar mogen alleen onderlinge wedstrijden spelen tegen teams van dezelfde vereniging.
  • Jeugd tot en met de A-categorie mag naast de onderlinge wedstrijden ook weer wedstrijden tegen andere verenigingen spelen.
  • De kleedkamers en douches mogen weer open.
  • Publiek is helaas nog niet toegestaan.
  • De horeca op de vereniging mag binnen en buiten (terras) open volgens de geldende horecaregels én alleen voor die personen die ook op het complex aanwezig mogen zijn.

We hebben er voor gekozen om de horeca bij H.O.D., voor de resterende weken van het ‘seizoen’ enkel te openen op de dagen dat de jeugd competitiewedstrijden speelt (12, 19 en 26 juni). Daarnaast is er op 27 juni een tophockey jeugdtoernooi georganiseerd door Marcel Balkenstein. Ook op deze dag is de horeca open. De overige dagen blijven wij vooralsnog dicht. Het assortiment is op de dagen dat we geopend zijn beperkt, alcohol wordt niet geschonken. We hanteren binnen de horeca het to-go principe.

De kleedkamers en douches zijn enkel geopend op bovengenoemde data.

Belangrijke regels bij het spelen van wedstrijden (zowel thuis als uit) is dat er geen toeschouwers zijn toegestaan. Enkel de begeleiding (coach, trainer, ondersteuner) mag aanwezig zijn bij de wedstrijd. Bij uitwedstrijden worden de rij-ouders gezien als begeleiding. Zorg er voor dat je het vervoer bij uitwedstrijden zo organiseert dan je met een zo minimaal aantal volwassen per team aanwezig bent. Probeer indien mogelijk het rijden naar uitwedstrijden op te lossen vanuit de vaste begeleiding.

We gaan er van uit dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt in het naleven van de nog geldende maatregelen.