HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Sponsoracties

Alle sponsoracties in het najaar op een rijtje

Nieuws afbeelding 25-10-2020
Dit najaar lopen er allerlei sponsoracties waarmee je onze club enorm kan helpen. Lees hier welke dat allemaal zijn:

Grote Clubactie
Koop of verkoop loten van de Grote ClubActie in de periode van september t/m november 2020! Van elk verkocht lot gaat 80% naar onze club. Elk lot (3 Euro) levert direct al € 2,40 op voor H.O.D. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende manieren:
 • Stuur een WhatsAppberichtje met verkooplink aan opa’s /oma’s/tantes en ooms:
  - Kopieer jouw persoonlijke verkooplink (voorbeeld:  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/hockeyvereniging-h.o.d./300088)  in een appje. Deze link heb je op zaterdag 19 september in de ochtend ontvangen uit naam van de Sponsorcommissie ([email protected]).
  - Zet in je appje waarom je de loten verkoopt en dat 80% van het bedrag ten goede van onze club komt.
  - Stuur dit appje naar zoveel mogelijk mensen: (groot)ouders, ooms, tantes, buren, vrienden, collega’s etc etc
  - Je ontvangt een mail na elk verkocht lot met daarin de status van jouw verkopen.
  - Heb je de persoonlijke verkooplink niet ontvangen? (Check even je spambox!) Mail even naar [email protected] Wij sturen je persoonlijke link alsnog met veel plezier toe!
 • Koop als team een SUPERLOT (€ 150,-) of vraag dit aan bevriende ondernemers
 • Beloon de lotenkoper met bijvoorbeeld een klein klusje (boodschappen doen, lege flessen inleveren etc).
Hoe meer loten hoe beter! En je kunt als team ook nog een prijs winnen voor de meest verkochte loten. 

Jumbo actie Sparen met elkaar
Bij alle Jumbo-filialen in Valkenswaard krijg je bij elke 10 Euro aan boodschappen, een spaarpunt. Dit punt kun je toewijzen aan H.O.D. door het punt te deponeren in de dropbox van H.O.D. die in elk filiaal staat of je kan het spaarpunt scannen via de app "sparen met elkaar”. De Jumbo stelt een bedrag van € 16.000,- beschikbaar dat ze verdelen over alle deelnemende clubs. 

Ook hier geldt: hoe meer stemmen hoe meer geld voor H.O.D.!

Sponsorkliks
Een andere mogelijkheid voor iedereen die H.O.D. een warm hart toedraagt is je online aankopen te doen via sponsorkliks. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/ 

Ook staat op onze website op de homepage een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van verschillende webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, About You, MediaMarkt etc. Elke aankoop bij een van deze winkels levert H.O.D. een commissie op terwijl je dezelfde prijs betaalt, het kost jou dus niets extra! 

Clubbonus Volvo van Roosmalen
Voor onze leden heeft Volvo van Roosmalen nog steeds de unieke clubbonusactie: Voor elk lid (of een ouder van een jeugd lid) van H.O.D. welke een nieuwe Volvo bij Van Roosmalen koopt of leased, schenkt Volvo een bonus van €1.000,- aan H.O.D. Bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion (tot en met 31 december) ontvangt de club een bonus van €500,- 

H.O.D. hoodies
Onze sponsor PrintArt heeft speciaal voor H.O.D. een aantal hoodies ontworpen. Deze kunnen besteld worden via de mail of een bestelformulier (te verkrijgen bij de sponsorcommissie: [email protected]l). 
 • In het clubhuis zijn pasmodellen aanwezig in basiskleuren. Ook zie je daar de verschillende mogelijkheden wat betreft ontwerpen. Het bestellen van andere kleuren dan de basiskleuren, is mogelijk, houd echter rekening met een langere levertijd. Info hierover kan je opvragen via: [email protected]
 • Prijs hoodie kind: € 24,95
 • Prijs hoodie dames/heren: € 27,95
 • Bedrukking naam op rug: € 6,-
 • Bedrukking rugnummer: € 4,50


 
VriendenLoterij
Met jouw lot van de VriendenLoterij kan je ervoor zorgen dat 50% van jouw inleg bij H.O.D. terechtkomt. Via de clubsite kun je H.O.D. opzoeken en direct een lot kopen.  Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot H.O.D. steunen? Dan kan je dit wijzigen via de Ledenservice van de Vriendenloterij op het telefoonnummer 088 - 020 1020.

Voor meer informatie over de sponsoracties: [email protected]


Rabo Clubsupport
De Rabobank ondersteunt clubs met financiële middelen. Met jouw stem kan je H.O.D. helpen, per stem (je hebt er 5) gaat er 2 Euro naar onze club. Je mag max. 2 stemmen uitbrengen per club. Je draagt dus niet alleen H.O.D. een warm hart toe, ook kan je een andere club of vereniging steunen. En dat met een investering van 2 minuten! 

Je kunt vanaf 5 t/m 25 oktober 2020 je stem(men) uitbrengen op H.O.D.! Alle Rabobank leden vanaf 12 jaar mogen stemmen dus vraag iedereen in jouw omgeving om op H.O.D. te stemmen: je vrienden/vriendinnen, ouders, opa’s, oma’s, buren, etc. 
Hoe kan je jouw stemmen uitbrengen? Ben je lid van de Rabobank:
 • Log in via de Rabo app of op de website van de Rabobank en kies voor ‘zelf regelen’, ‘lidmaatschap’ en ‘Clubsupport’. 
 • Selecteer bij favoriete club naast H.O.D. Hockeyvereniging nog 2 andere clubs/verenigingen en druk op ‘stap 2”.
 • Verdeel je stemmen over deze clubs en druk op ‘Stemmen indienen’.
 • Klaar!
Wel cliënt, geen lid? Vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je later jouw stem uit kunt brengen. Voor meer informatie over de Clubsupport actie: www.rabo-clubsupport.nl/de-kempen