HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Sponsoring

Sponsor in the spotlight – Ja! Reclame & Styling

Nieuws afbeelding 8-6-2020

Graag willen we elke maand een van onze sponsoren in de spotlights zetten. In 5 vragen maak je kennis met de sponsor, kijg je meer achtergrondinformatie en weet je wat de sponsor verbindt met H.O.D.

We starten met de firma Ja! Reclame & Stylingeen erkend sign-bedrijf met bijna 33 jaar ervaring, gevestigd in Valkenswaard.


Wat is de naam van het bedrijf en wie is de contactpersoon?

Naam bedrijf: Ja! Reclame & Styling

Contactpersoon: André Corstjens

 

Wat voor bedrijf is Ja! Reclame & Styling?

JA! Reclame & Styling is een all-round sign bedrijf. JA! ontwerpt – adviseert – begeleidt – produceert en monteert: voertuig beletteringen, buitenreclame, promotie signing en interieur styling. Op dit moment zijn wij heel erg druk met allerlei Corona signing en producten. Wij maken voor scholen en bedrijven één-richting plattegronden en ontwerpen de benodigde signing. Alle signing producten produceren we in eigen beheer waardoor wij onze leverbetrouwbaarheid nog steeds kunnen garanderen.

 

Waarom zijn jullie "sponsor van H.O.D." geworden?

Wij waren al een tijd leverancier van de sponsorborden toen mijn dochters gingen hockeyen. Na enkele keren bij de wedstrijden te zijn geweest begon ik de leuke sfeer van de vereniging te ervaren en zijn we sponsor geworden.

 

Wat is jullie binding met hockey en onze hockeyvereniging?

De binding met HOD is enerzijds mijn dochter Lynn, die nog steeds hockeyt en het feit dat H.O.D. nog steeds de sponsorborden besteld.  En zeker ook de frisse fanatieke inzet van de sponsorcommissie die mij bijna dwingt om actief te zijn als sponsor, waardoor ik het gevoel heb dat de sponsoring ook wordt gewaardeerd.

 

Wanneer kunnen we jullie tegenkomen bij H.O.D.?

Je kan mij bij mooi weer, af en toe tegenkomen als mijn dochter speelt. Als dan tevens het 1e speelt blijf ik langer hangen.

 

Ben je benieuwd wat Ja! Reclame & Styling nog meer te bieden heeft, neem dan eens een kijkje op hun website: www.ja-reclame.nl of neem contact op met André Corstjens.