HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Sponsoring

Samenwerkingsovereenkomst met Decathlon!

Nieuws afbeelding 8-1-2020

Met trots kunnen wij jullie informeren over onze samenwerking met Decathlon Eindhoven-Best. De samenwerking houdt onder andere in dat Decathlon de komende 3 jaar onze trainingshesjes sponsort. Elk team wordt dus voorzien van een aantal eigen hesjes! Verdere informatie hierover volgt. 

 

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen en materialen (zoals sportkleding, hockeyschoenen en fietsen) hiermee maken ze sporten toegankelijk voor iedereen! De artikelen ontwerpen en produceren ze zelf; hierdoor worden prijzen laag/goedkoop gehouden en kunnen ze kwaliteitsproducten voor iedere sport garanderen. 

 

Vers van de pers: Decathlon heeft recent het hockeymerk Dita overgenomen. Naast het eigen merk zal Dita voortaan dus ook verkocht gaan worden in de winkels. Hierdoor beschikt Decathlon over een uitgebreid hockey assortiment.

 

Mocht je hockey-gerelateerde vragen hebben, neem dan contact op met

Caspar Felling: [email protected]

 

Decathlon Best is gevestigd op de NCB weg 14 (pal aan de A2) in Best. 

Telefoonnummer: 0499 365 080

Website: www.decathlon.nl

Bijlage