HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Zaalhockey

Opbouw HOD Air Dome - 15/16/17 November

Nieuws afbeelding 2-11-2019

Op vrijdag 15 november start de opbouw van onze HOD Air Dome. Afgelopen week hebben alle leden een mail ontvangen met daarin de oproep om vrijwilligers voor de opbouw te leveren op 15, 16 of 17 november. In de bijlage staat een detailplanning voor de gehele opbouw.

We zijn blij met het aantal reacties wat we tot nu toe hebben mogen ontvangen van zowel leden als ouders van leden. Ook hebben zich weer enkele teams aangemeld. Bij aanmeldingen van jeugdteams verwachten we dat minimaal iemand van de begeleiding ook aanwezig is.

We zijn er echter nog niet. We zoeken met name voor de vrijdagavond en de zaterdagochtend nog vrijwilligers. Als alles loopt zoals afgelopen jaar dat verwachten we zaterdag einde middag klaar te zijn. De zondagochtend gebruiken we om de laatste puntjes af te ronden (indien nodig).

Het zou fijn zijn als de teams die nog niet hebben gereageerd deze week een reactie kunnen geven en we daarmee de planning kunnen afronden. Uitgangspunt is dat ieder team twee minimaal vrijwilligers afvaardigt (ouders of spelers).

Aanmelden kan via [email protected]. Graag vermelden namens welk team je je aanmeldt. Ook graag aangeven voor welk tijdsblok. We hebben de volgende blokken:

  • Vr 15 Nov. 18:00 – 00:00
  • Za 16 Nov. 09:00 – 13:00
  • Za 16 Nov. 13:00 – 18:00

Aanstaande donderdag volgt weer een update per mail en website aan alle leden.

Commissie HOD Air Dome

Bijlage