HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Mededelingen einde seizoen junioren

Nieuws afbeelding 10-6-2018 De laatste competitiewedstrijden zijn gisteren gespeeld, het seizoen voor junioren is daarmee ten einde gekomen.
Alle HOD trainingen komen vanaf vandaag te vervallen. In overleg met je trainer/coach kan er nog even door getraind worden: het clubhuis is tot aan PietJanKnor (vrijdag 22 juni) geopend. 

Let op: maandag 11 en dinsdag 12 juni  zijn er selectietrainingen. Als je wil trainen: het kan zijn dat je normale trainingsveld bezet is, je kunt dan uitwijken naar een ander vrij veld. 

Op vrijdag 22 juni kan er niet getraind worden in verband met de aanvang van PietJanKnor.

Het clubhuis is vanaf het weekend van 23/24 juni gesloten, met uitzondering van de donderdagavond. Dan is het clubhuis open vanwege het zomeravondhockey.

Komende weekend zijn er nog enkele activiteiten: het is Jongste Jeugd dag op zaterdag, de benjamins/funkey hebben hun afsluiting (Fiesta!) en de senioren spelen op zondag de laatste wedstrijden.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws