HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

HOD Dames1 wint kaartenfestijn

Nieuws afbeelding 30-4-2018

HOD - Sint-Oedenrode - 29 april

Vandaag mochten de dames van HOD op eigen veld aantredentegen Sint-Oedenrode. Na het verlies bij Rooi in de herfstcompetitie was HOD er vandaag op gebrand om dezenederlaag recht te zetten.

Het fluitsignaal zette het begin van de wedstrijd in en beideteams begonnen felHet was Rooi dat de eerste kansen kreeg, maar HOD hield zich staandeMet tien gespeelde minuten op de klok groeide het vertrouwen bij de dames van HOD. Dankzijsnelle en zuivere passing wist de thuisploeg goed onder de dehoge press van Sint-Oedenrode uit te hockeyenDit resulteerdein een mooi aantal kansen voor de thuisploegHelaas beloondeHOD zichzelf nog niet met een doelpuntNaarmate de eerstehelft vorderdewaren het de dames van Rooij die steedsgefrustreerder werdenDe bezoekende ploeg kreeg in dezeperiode een aantal kaartenHOD maakte hier echter nietvoldoende gebruik van waardoor de ruststand 0-0 was.

Ruststand 0 - 0

In de rust werden bemoedigende woorden gesproken en HOD keerde fris en gemotiveerd terug op het veld.

HOD combineerde er het begin van de tweede helft op loswaardoor er opnieuw veel kansen werden gecreĆ«erdUiteindelijk wist Hanne Baken een aanval op te zetten die het doel raakte. Met een strakke bal op Puck Tushuizenkon Hanne uiteindelijk zelf de bal koelbloedig in het net pushen. De drukwas eindelijk van de ketel en het spel van HOD werd meerontspannen. HOD had nog wat kansen om de score te vergrotenmaar deze werden goed gekeerd door de goalie van Rooi. In de laatste minuten probeerde Rooi met pomphockey nog wat terugte doen, maar toen stond ook onze goalie Jenay Boohaarmannetje en wist netjes de nul te houden.

Eindstand 1 - 0

Uiteindelijk een goede wedstrijd van HOD en uitstekendrevanche genomen op een verloren uitwedstrijd. Met vertrouwenkijken wij uit naar onze laatste uitwedstrijd van het seizoentegen de Warande. We hopen op jullie support voor de laatstetwee competitiewedstrijden!