HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

UPDATE inhaalwedstrijden junioren van 17 maart

Nieuws afbeelding 28-3-2018
Zoals bekend moeten de afgelaste wedstrijden van 17 maart ingehaald worden. In principe op 31 maart, maar thuis zijn alle velden bezet door IET.

Het wedstrijdsecretariaat heeft inmiddels contact met alle betrokken teams en andere wedstrijdsecretariaten.  Voor veel wedstrijden is een oplossing gevonden.
Enkele wedstrijden thuis zijn omgezet naar uit, de return wedstrijd zal dan bij HOD plaatsvinden. In andere gevallen spelen HOD teams uit en nemen ze zelf scheidsrechters mee. Weer andere wedstrijden worden door de week (veelal op een trainingsavond van het team) of een andere dag ingehaald. 

Dit heeft een paar consequenties:
- het wedstrijdschema is op dit moment niet actueel (zeker als er geen tijd bij staat). Pas als wij en de andere vereniging een afspraak hebben, mag dit gezamenlijke verzoek naar de KNHB. Die passen daarna het wedstrijdschema aan naar de afgesproken datum. 
Je coach/manager weet de actuele stand van zaken.
- Er zijn wedstrijden bijgekomen op 12 mei vanwege het omdraaien van thuis-uit.  Om zoveel mogelijk teams te kunnen plaatsen, worden de wedstrijden op die dag opnieuw ingepland. Dit gaat dus alleen om de tijden, niet om de datum. 
- In de gevallen dat er op een avond wordt ingehaald, kan het gebeuren dat een trainingstijd van een ander team in de knel komt. Dit proberen we natuurlijk zoveel mogelijk te beperken, maar soms is het niet anders. Competitiewedstrijden gaan voor.

Vrijwel iedereen heeft tot nu toe positief gereageerd, waarvoor veel dank!

Voor vragen kun je contact opnemen met [email protected]