HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Nieuwe commissie - HOD Air Dome

Nieuws afbeelding 12-1-2018 Bij de op- en binnenkort afbouw van de HOD Air Dome komt veel kijken. Om er voor te zorgen dat de kennis voor deze op- en afbouw goed geborgd wordt/is hebben we een nieuwe commissie opgericht, de HOD Air Dome commissie. 

We hebben Marco Neggers, Michel Hobbelen, Dirk-Jan Boot en Max Zweegers bereid gevonden om in deze commissie te stappen. We zoeken nog een vijfde man/vrouw om het team compleet te maken. Mocht je interesse hebben of iemand kennen die wil ondersteunen laat dit dan even weten via [email protected]

De komende weken wordt al gestart met het uitwerken van de plannen rondom de afbouw. In het weekend van 3/4 maart staat de daadwerkelijke afbouw gepland.

De commissie is verantwoordelijk voor de sturing, planning en kennis welke nodig is bij dit jaarlijks terugkerende proces. Natuurlijk zijn er ook bij de afbouw weer voldoende helpende handen nodig. Hierover binnenkort meer.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws