HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Verbeterpunten tav materialen in HOD Air Dome

Nieuws afbeelding 12-1-2018
Beste leden,

Inmiddels maken we met elkaar veelvuldig gebruik van onze prachtige HOD Airdome en met recht kunnen we daar trots op zijn. Ongetwijfeld zijn er voldoende punten die verbetering behoeven en daarvoor kan iedereen bij de bekende aanspreekpunten terecht. Van mijn kant een paar opmerkingen t.a.v het beschikbaar gestelde materiaal:
  • Er zijn 100 zaalballen door de club ter beschikking gesteld voor trainingen en wedstrijden in de HOD Airdome. Helaas is dat aantal inmiddels aardig geslonken en dat is jammer en onnodig. Mogelijk heeft iemand per ongeluk zo'n HOD-zaalbal meegenomen en in dat geval hopen we die terug te verwelkomen. 
  • De tassen waar de ballen in kunnen hebben een vakverdeling. Hierdoor is snel zichtbaar of het aantal ballen nog klopt. Laat deze vakverdeling aub in de tas zitten! In iedere tas kunnen 48 ballen en alle dienen dit de HOD-zaalballen te zijn.
  • Het blijkt dan sommige keepers van HOD toch met afgeplakte klompen komen keepen. Ook voor deze keepers is een set zaalriempjes beschikbaar, graag een mailtje daarover naar: [email protected] als je ze toch nodig blijkt te hebben. Keepers die riempjes met stalen gespen toch blijven gebruiken en de klompen afplakken zullen vriendelijk, doch dringend worden verzocht direct de riempjes te wisselen voor de juiste. Tot die tijd mag er door die betreffende keeper niet worden gekeept.
Iedereen wens ik verder vooral een erg sportief (zaal)seizoen.

Met vriendelijke groet,
 
HOD Materialen | Han Schiebaan

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws