Algemene Informatie

HOD Heren 1 sluit eerste seizoenshelft af met nederlaag in Venlo

27-11-2017

Na de wedstrijd in Asten stond nu de volgende moeilijke uitwedstrijd op het programma voor de mannen van HOD. Uit bij koploper Venlo, dat nog ongeslagen is. En ook vandaag wist de thuisploeg helaas te winnen. Venlo-HOD: 3-1.

HOD groef zich in en Venlo mocht het spel maken. Op veel balbezit na kon de thuisploeg nog geen grote kansen creëren. Uit een strafcorner wist Venlo alsnog op voorsprong te komen. Vlak daarna werd die voorsprong verdubbeld: Een fout achterin bij HOD werd genadeloos afgestraft. Met een 2-0 achterstand kwam HOD iets meer uit haar schulp. Dit resulteerde in een aantal kansjes maar het net werd nog niet gevonden. Ruststand: 2-0.

Na rust bleef spelbeeld hetzelfde. Venlo had de bal en HOD wachtte af. Na een uitbraak van de bezoekers werd er een corner versierd die door Max Daans werd binnengesleept. HOD deed weer mee en kreeg vertrouwen in een resultaat. Maar ook Venlo schakelde een tandje bij en begon weer kansen te krijgen. Keeper Jasper Verleg hield met een aantal goede reddingen HOD nog op de been. Uiteindelijk werd een strafcorner wel zeer fraai binnengesleept en zodoende was Venlo's marge weer twee. Met nog tien minuten te gaan begon HOD meer druk te zetten en creëerde ook veel mogelijkheden. Helaas werden die allemaal niet omgezet in een doelpunt en dus was het Venlo die met de winst aan de haal ging: 3-1.

Hiermee sluiten wij de eerste seizoenshelft af. Wisselende resultaten geboekt, maar wel de stijgende lijn ingezet. We kijken daarom met veel vertrouwen vooruit op de tweede seizoenshelft. Tot in de zaal of anders tot over een paar maanden!