HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Update: bouw Air Dome

24-11-2017 Update: bouw HOD Air Dome

Deze week hebben de eerste voorbereidende werkzaamheden voor de HOD Air Dome plaatsgevonden. In het veld zijn 134 schroefankers van 1,6 meter aangebracht (onder de kunstgrasmat) waaraan volgende week de Air Dome bevestigd wordt. Voor het plaatsen van deze ankers moesten delen van het veld tijdelijk opengelegd worden. Met hulp van diverse teams is deze zware klus geklaard (waarvoor dank aan deze teams).


 

Naast de werkzaamheden aan het veld zijn ook de voorbereidingen getroffen op gebied van gas en elektra. Zo is een meterkast geplaatst naast veld 8b waarmee de technische installatie van stroom wordt voorzien. Ook is een gastank (ondergronds) geplaatst voor verwarming van de hal.


Komende week staat de daadwerkelijke bouw van de hal gepland. De hal wordt geleverd in drie vrachtwagens welke op maandag, dinsdag en woensdag arriveren.

Op woensdagavond staat een enorme klus gepland waarvoor veel mankracht nodig. Op deze avond wordt het zogenaamde membraan (zeil) over het veld geplaatst en gemonteerd. De dagen daarna wordt de hal opgeblazen en wordt de verlichting opgehangen. Naar verwachten is de hal, met uitzondering van de vloer, rond het weekend klaar.

De levering van de vloer heeft vertraging opgelopen. Deze is nu onderweg, per boot, vanuit Amerika. De vloer wordt op dinsdag 12 december rond 9:00u bij HOD afgeleverd. Dit betekent dat de hal tot en met deze datum in ieder geval nog niet beschikbaar is. Voor het leggen van de vloer hebben we afhankelijk van het aantal mensen dat kan komen helpen een volle dag nodig.

Volg de website voor updates m.b.t. de voortgang en planning.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws