HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Bouw HOD Air Dome gaat van start – oproep aan alle leden

Nieuws afbeelding 19-11-2017 Aanstaande maandag 20 november starten de voorbereidingen voor de bouw van de HOD Air Dome. Gedurende drie dagen wordt gewerkt aan het plaatsen van de schroeffunderingen onder de kunstgrasmat op veld 8b. We hebben op de maandag en dinsdagavond om 19:30 hulp nodig bij het optillen/openklappen van de kunstgrasmat. Hiervoor zijn de coaches van JA1, H2 en H3 inmiddels benaderd met het verzoek om vanaf 19:30 met het team aanwezig te zijn (half uur voor de geplande training).

Op maandag 27 november start dan de daadwerkelijke bouw. Deze ochtend wordt de Air Dome in diverse containers geleverd. De eerste 2 tot 3 dagen wordt gebruikt voor het plaatsen en aansluiten van de technische installatie. Op woensdag 29 november wordt einde dag het zeil van de hal over het veld gelegd waarna de Air Dome opgeblazen kan worden.

Na het opblazen van de hal wordt de verlichting in de Air Dome aangebracht. We verwachten in het weekend van 2 en 3 december te kunnen starten met het leggen van de vloer. Dit is een modulair systeem bestaande uit kunststof tegels.

We kunnen gedurende alle dagen (vanaf 27 november) hulp gebruiken (ook overdag). In het bijzonder op de woensdagavond (vanaf 19:00u ca. 30 personen) en het gehele weekend van 2 en 3 december (ca. 15 personen). Meld je aan via [email protected]. Hoe meer hulp we krijgen des te eerder kunnen we de hal in gebruik nemen. De officiële feestelijke opening staat gepland op vrijdag 15 december.

De hierboven beschreven tijdslijn kan beïnvloed worden door de weerscondities. Houdt de website in de gaten voor eventuele wijzigingen in de planning.

Aan alle leden en ouders van leden de oproep om je aan te melden!!

We zien de aanmeldingen tegemoet.

Namens het bestuur en de bouwcommissie,

Bart van Bokhoven

[email protected] / 06-14971639

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws