HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

29 november: Positief coachen... vanzelfsprekend, toch?

Nieuws afbeelding 28-11-2017 Beste coaches en trainers van HOD,

Op woensdag 29 november (let op! niet 27 november zoals eerder aangegeven) nodigen we jullie uit voor een workshop rond het thema positief coachen.  Deze avond is voor coaches/trainers van HOD en SV Valkenswaard.

De presentatie zal gegeven worden door Nico Neele. Nico Neele is personal coach, trainer en auteur. Hij heeft een ruime ervaring in het geven van trainingen in de topsport. Hij trainde zowel voetbal- als hockeyverenigingen.
 
Aan de hand van praktijkvoorbeelden, vertelt Nico hoe wij als coaches en ouders de wedstrijden en trainingen van onze kinderen positief kunnen beïnvloeden en hoe wij het beste uit ieder kind kunnen halen.
 
De avond vindt plaats in de kantine van SV Valkenswaard. Inloop vanaf  19.00 uur. Begin workshop 19.30 uur. Om circa 21.15 uur rondt Nico af.

In verband met de organisatie graag vooraf aanmelden. Coaches en andere begeleiders kunnen dat doen door in te loggen via de site op LISA team. In het startscherm zie je rechts beneden dit evenement. Andere belangstellenden graag een mailtje naar [email protected]
 
Wij hopen van harte jullie te kunnen begroeten,
 
Jacques van Gerven en Ruud van de Rakt,
voorzitters SV Valkenswaard en HOD