Algemene Informatie

Slordig HOD Heren 1 onnodig onderuit in Rosmalen

6-11-2017

Vandaag stond voor HOD Heren 1 de uitwedstrijd tegen Rosmalen op het programma. Ondanks dat Rosmalen de hekkensluiter van de competitie was, beloofde het een lastige wedstrijd te worden. Drie punten waren het doel maar door slordig spel stond HOD toch met lege handen: 4-3 voor Rosmalen.

HOD begint zeer sterk aan de wedstrijd. In het eerste kwartier werden veel kansen gecreƫerd door de ploeg uit Valkenswaard. Een aantal strafcorners en zelfs een strafbal werden helaas niet omgezet in een doelpunt. Aan de andere kant was Rosmalen bij hun eerste strafcorner wel trefzeker. Vlak voor rust verdubbelde de thuisploeg zelfs haar voorsprong door van dichtbij binnen te tikken. Ruststand: 2-0.

In de tweede helft bleef HOD haar spel spelen, want er was nog steeds geloof in een resultaat. Al gauw werd de aansluitingstreffer gevonden. Het was Max Daans die een strafcorner goed binnen kon pushen. Hierna zakte het echter in bij HOD. Rosmalen profiteerde hier goed van door snel achter elkaar de 3-1 en 4-1 te scoren.
Het slotoffensief in de laatste tien minuten van HOD kwam helaas te laat. Gijs Olde Hampsink zorgde nog voor de 4-2 en de 4-3 kwam nog via een eigen stick van Rosmalen zelf. Met een 4-3 eindstand bleven de punten in Rosmalen.

Zeer onnodig puntverlies voor HOD maar iedereen zal nu de rug moeten rechten om volgende week wel drie punten te behalen. Dan komt Concordia, met oud coach Joep Peters, op bezoek. Hopelijk tot dan!