HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

De HOD Airdome komt er aan!

Nieuws afbeelding 3-11-2017

Deze week start de voorbereiding van het plaatsen van de HOD Airdome oftewel de eigen zaalhockeyblaashal. In deze hal, die op veld 8b wordt gezet, kunnen HOD teams de hele winter op de eigen club zaalhockeyen. Uitwijken naar accommodaties buiten Valkenswaard is dan niet meer nodig.

Een Airdome of blaashal is een welkome oplossing voor de toenemende vraag naar zaalhockeyruimte. HOD gaat mee in die trend en zal de eerste club zijn in zuid oost Nederland met een dergelijke constructie. HOD loopt zelfs voorop omdat het de enige vereniging in Nederland is die op dit moment functionaliteit koppelt aan duurzaamheid. De nieuwste Airdome die HOD laat plaatsen heeft de beste isolatiewaardes die er op dit moment verkrijgbaar zijn en daarmee loopt zij voorop. Een bewuste keuze volgens voorzitter Ruud van de Rakt: "Wij hebben een verantwoordelijkheid naar onze leden en naar de maatschappij an sich .Ook de gemeente hecht waarde aan duurzaamheid en daarom hebben we gekozen voor de DUOL airdome, die gebaseerd is op een dubbelwandige membraamsysteem en LED verlichting".

Vanaf deze week vinden deeerste testen met de verankering plaats. Eind deze maand gaat de dome geplaatst worden.