Algemene Informatie

HOD H1 pakt extra punt na shoot outs

Nieuws afbeelding 29-10-2017
HOD deelt punten met Berkel Enschot en pakt extra punt na shootouts

Vandaag stond voor HOD Heren 1 de thuiswedstrijd tegen Berkel Enschot op het programma. Een speciale wedstrijd voor coach Erik-Jan de Bekker, die jarenlang bij de Berkel in het eerste heeft gespeeld. In een zeer spannende wedstrijd werden de punten gedeeld. HOD nam de shootouts beter en pakte zodoende een extra punt: 3-3.

HOD begon sterk aan de wedstrijd. De thuisploeg bepaalde het tempo en creĆ«erde de eerste kansen. Toch waren het de bezoekers die op voorsprong kwamen: Een ietwat discutabele strafcorner werd goed binnengesleept. HOD bleef haar spel spelen en liet de koppen niet zakken. Vlak voor rust viel dan ook de welverdiende gelijkmaker. Het was Maarten Wezenberg die uit een strafcorner binnentipte.

De tweede helft bleek een waar spektakel. HOD kwam uitstekend uit de startblokken en wederom uit een strafcorner kwam de thuisploeg op voorsprong: Loet Lambermont was zeer alert en kon van dichtbij scoren.
Daarna ging het tempo bij beide bloegen omhoog en zochten zowel HOD als Berkel Enschot naar meer doelpunten. Het hoge tempo en energie resulteerde tussendoor ook in een aantal kaarten aan weerszijde.
Inmiddels was het wel Berkel dat weer op het scoreboard kwam: 2-2.
Ook hierna bleven beide ploegen de aanval zoeken en was het vooral voor de neutrale toeschouwer een aantrekkelijke wedstrijd.
HOD kwam wederom op voorsprong dankzij Max Daans, die feilloos raak sleepte: 3-2.
Toch zou dit helaas voor HOD niet de eindstand  blijken. Voor de tweede keer deze wedstrijd kwam Berkel wederom langszij. Na de 3-3 wisten beide ploegen niet meer te scoren en moesten shootouts uitmaken wie het extra puntje kon bijschrijven.
HOD bleek hierin beter en ook door goed keeperswerk van Jasper Verleg kon de ploeg uit Valkenswaard twee punten bijboeken.

Volgende week gaan we weer voor drie punten. Dan staat de uitwedstrijd tegen Rosmalen op het programma. Alle support is dan weer welkom! Hopelijk tot dan!