Algemene Informatie

HOD D1 pakt niet door tegen Goirle (0-3)

Nieuws afbeelding 17-10-2017

Op deze zonnige zondagmiddag stond voor HOD Dames 1 Goirle uit op het programma. Na de 8-1

winst van vorige week op Civicum gingen de dames van HOD vol goede moed de wedstrijd in. De eerste helft begon fel vanuit de beide ploegen. Het was Goirle dat de eerste kans kreeg, maar Nicole hield de bal uit de goal met een mooie redding. Al snel was het HOD dat de volgende kans creëerde, deze kans werd ook geblokt. Na enkele kansen over en weer was het HOD dat de eerste corner versierde, waar HOD normaal vrij effectief is in de corner wilde de wedstrijd deze keer nog niet kantelen. Ook Goirle wist hun strafcorner niet te scoren. De teams gingen met een ruststand van 0-0 de kleedkamer in, de wedstrijd kon nog alle kanten in.

Na de rust begon HOD met een man minder na een groene kaart, Goirle haalde hier geen voordeel uit. HOD creëerde enkele kansen maar in de 6e minuut van de tweede helft was het Goirle die de 1-0 wist te drukken uit een rebound. Goirle creëerde gelijk hierna nog een kans, maar Nicole wist deze bal met een strakke redding uit de goal te houden. De scheids bepaalde een strafcorner en hieruit wist Goirle de stad naar 2-0 te brengen. HOD kreeg nog een aantal kansen in de cirkel van Goirle maar de verdediging wist dit gevaar te blokkeren.

In de laatste minuten van de wedstrijd wist Goirle de eindstand volledig te maken door een combinatie, 3-0 op het scorebord. Helaas heeft HOD geen punten mee naar Valkenswaard kunnen nemen. Volgende week staat weer een uitwedstrijd voor HOD op het programma, bij Oss mogen we hopelijk weer een mooie wedstrijd neerzetten.