HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD pakt 2 punten na shoot outs en remise tegen Oss

Nieuws afbeelding 9-10-2017 Na 2 goeie overwinningen op rij stond vandaag de altijd lastige wedstrijd tegen Oss op het programma. HOD was erop gebrand om ook deze ploeg aan de zegekar te binden. Helaas werd dit maar ten dele waargemaakt: 2-2 (winst na shoot outs).

HOD begon sterk aan de wedstrijd en zette Oss al vroeg onder druk. Dit resulteerde in een aantal goeie mogelijkheden, deze werden helaas niet benut. Het waren echter de bezoekers die de voorsprong grepen. Een strafcorner werd goed binnengesleept. HOD moest in de achtervolging maar incasseerde na zo'n 10 minuten de volgende domper. Vanuit de kluts werd de voorsprong voor Oss verdubbeld. HOD bleef het spel dicteren maar kwam vooralsnog niet dichterbij, ondanks een legio corners en kansen. Ruststand: 0-2.

De tweede helft een zelfde speelbeeld. HOD dicteerde maar deelde helaas niet uit. Uiteindelijk werd het harde werken beloond door de aansluitingstreffer van Hidde Fiolet. 10 minuten voor tijd maakte Daan Kuijpers de verdiende gelijkmaker. Hierna gingen beiden ploegen voor de overwinning en was het in beide cirkels nog af en toe billenknijpen. De bal belandde aan beide kanten niet meer in het net en dus moesten shoot outs de beslissing brengen. Uiteindelijk was het HOD die deze beter nam en het extra puntje bij kon schrijven. Eindstand 2-2 (HOD wint na shoot outs).

Na deze primeur, shoots outs moesten voor het eerst de beslissing brengen, moeten we op naar volgende week. Dan staat de zware uit wedstrijd tegen Helmond op het programma. We hopen jullie dan weer te zien. Tot dan!