HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD heren 1 verliest ook 2e competitie duel

21-9-2017

Na een lastige eerste wedstrijd van het seizoen stond vandaag de wedstrijd in en tegen Weert op het programma. Ondanks een goede wedstrijd, keerde HOD heren 1 met een verlies huiswaarts: 4-3.

De wedstrijd was amper begonnen toen de brilstand al van het scorebord was verdwenen. Na een aantal gelukkigheden aan weertse kant kregen ze al snel een corner die ze benutten. HOD rechtte haar rug en liet zien dat het kan hockeyen. Na een goede actie scoorde Daan fraai: 1-1. HOD pakte door en dit resulteerde al snel in weer een doelpunt. Na een fantastische aanval werd de bal door Gijs binnengewerkt: 1-2. Helaas kon HOD niet lang genieten van deze voorsprong. Weert scoorde al snel tegen, wat de stand weer gelijk trok. Meteen daarna viel er nog een doelpunt aan de verkeerde kant te noteren. Zodoende was de bal al 5 keer uit het netje gehaald in de eerste 13 minuten. Daarna nam het tempo wat af, op een paar kleine kansjes en (on)terechte kaarten aan beide kanten na, gebeurde er bijster weinig. Ruststand: 3-2.

HOD begon furieus aan de tweede helft en scoorde nu nóg sneller dan in de eerste helft. Meteen na rust kwam de bal via een goede aanval bij Teun terecht, die koelbloedig afdrukte: 3-3. HOD had het nu te pakken en ging gestaag verder met kansen creëren. Helaas werd geen van allen benut waardoor Weert hoop kon houden. Deze hoop resulteerde in een goal aan weertse zijde. HOD moest weer in de achtervolging en deed dat vol passie. Kansen werden gecreëerd en helaas ook gemist. Na een aantal discutabele arbitrale beslissingen nam het tempo weer af. In de slotminuten perste HOD er nog een slotoffensief uit maar het was niet voldoende. Eindstand: 4-3.

Belangrijk is nu om deze teleurstelling te overkomen en de kop weer op te richten. Het goede werk doorzetten en op naar de volgende Limburgse tegenstander. We hopen jullie allemaal aanstaande zondag weer te zien bij de thuiswedstrijd tegen Maastricht. Tot dan!