HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Wedstrijdsecretaris gezocht!!

Nieuws afbeelding 9-7-2017
Wij zijn hard op zoek naar een essentiële functionaris binnen onze vereniging: de wedstrijdsecretaris! Die onmisbare man of vrouw, die alle wedstrijden plant en coördineert. Ben jij iemand die goed kan plannen en organiseren, maar ook goed kan communiceren? Niet alleen met teams, maar ook met bijvoorbeeld het districtskantoor van de KNHB? Iemand die circa 1,5 uur per week over heeft voor onze vereniging, voornamelijk vanuit huis? Meld je dan bij Henny, algemeen secretaris via [email protected] voor meer info en een uitgebreidere beschrijving van de taken. Zij neemt dan contact met je op.

Alvast wat meer info:
Aan het begin van het seizoen (herfst en lente) maak je een wedstrijdplanning. Dit doe je samen met iemand van de arbitragecommissie, die alles rondom scheidsrechters regelt. 
Sommige taken komen wekelijk terug. Je zorgt bijvoorbeeld dat er een lijst is voor de wedstrijdbalie op zaterdag en op maandag check je de digitale wedstrijdformulieren.
Voor de bemensing van de wedstrijdbalie zaterdag is er een aparte coördinator, Patricia.

 Onze huidige wedstrijdsecretaris werkt je graag in aan het begin van het seizoen!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws