8-10

Effectief HOD Heren1 pakt ruime zege op Maastricht: 4-0
Na vier wedstrijden die met één doelpunt verschil beslist werden kwam vandaag de eerste ruime overwinning voor de mannen in blauw.

HOD begon heel sterk aan de wedstrijd en kreeg met een goede druk meteen een enorme kans om de score te openen. Daarna werd Maastricht wakker en kwam beter in de wedstrijd terecht. Maastricht hockeyde goed door onze press heen maar echte kansen creëerde het niet. Halverwege was het HOD dat de score opende. Tot nu toe iedere uitwedstrijd op schot en vandaag was het weer raak. Gijs Olde Hampsink maakte een goede aanval keurig af. Even later was het meteen weer raak. Na een snel genomen vrije slag was het wederom Gijs die kei hard afdrukte. Ruststand 2-0.

De tweede helft was wat chaotischer. Na een gele kaart moest HOD tien minuten met een ondertal spelen. Dit werd zeer zakelijk en met veel energie perfect doorstaan. Sterker nog, de voorsprong werd nog verder uitgebouwd. Het was onze rechtsachter, Bram Verhagen, die het op zijn heupen kreeg. Een half veld rende hij over om vervolgens koelbloedig met zijn backhand de 3-0 op het scorebord te zetten. In de laatste minuut kreeg HOD nog een strafcorner waarmee Tijme van Putten de eindstand bepaalde op 4-0. Een uitstekend resultaat! De MVP van deze week was de man met twee doelpunten: Gijs Olde Hampsink. Gefeliciteerd!

Vol energie gaan wij volgende week de uitdaging aan tegen de Hopbel, thuis om 14.45. Hopelijk tot dan.
 
 
Ruud van de Rakt, 9-10-2018 @ 9:36:47
Wat is mvp?
Ronald Schilp, 9-10-2018 @ 13:53:07
Most Valuable Player oftewel Meest Waardevolle Speler. Wel een beetje met de tijd meegaan Ruud.

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =