ALGEMEEN

Waarom krijgen we nieuwe tenues?
Met ingang van dit seizoen heeft HOD een nieuwe hoofdsponsor: de Rabobank. Die steekt veel geld in onze club. Een nieuwe sponsor betekent dat het logo van ABN AMRO van de tenues af moet gaan en dat Rabobank er op komt.

Hoe zien de wedstrijdtenues er uit?
De kleuren van het wedstrijdtenue blijven blauw-wit voor heren, en blauw-grijs voor dames. Dat is in de HOD statuten vastgelegd.
De tenues van OSAKA zijn wel van betere kwaliteit dan die van STAG en zien er moderner uit.


Wat kan ik allemaal aanschaffen?
Heel veel! We beginnen met wedstrijdtenues, uitkleding, trainingspakken en trainingstenues. Op termijn hopen we nog meer - met flinke korting – te kunnen aanbieden.

Moet ik dit aanschaffen?
Nee, met uitzondering van het wedstrijdtenue, hoef je geen trainingspak, uittenue, trainingstenue etc aan te schaffen. Je krijgt natuurlijk wel een mooie korting hierop bij aanschaf!
Hiernaast is er nog een mooi voordeel voor onze vereniging: hoe meer er verkocht wordt, hoe meer sponsorinkomsten! Dus meer geld voor de vereniging, dus voor de leden, dus voor jezelf!

Het wedstrijdtenue moet uiterlijk start seizoen 2019-2020 wel zijn vervangen in verband met afspraken met Rabobank. Je hebt dus een jaar de tijd om over te gaan.

Welke kleur heeft het uit tenue?
In tegenstelling tot het eerdere bericht is het uitshirt van OSAKA wit.

Welke kleur heeft het keepershirt?
Dat is zwart of rood.

Waar kan ik terecht voor andere vragen?
Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected]

BESTELLEN EN BETALEN

Wat kost een wedstrijdtenue?
Een wedstrijdtenue (broek/rok, shirt, sokken) kost – als je het individueel bestelt – voor junioren 76 Euro en voor senioren 84 Euro. Dat is 20% korting t.o.v. de winkelprijs!
Bestel je met je een pakket (srhit/broek of rok/sokken) dan krijg je nog extra korting: een junioren wedstrijdtenue is 69 Euro, een senioren wedstrijdtenue is 75 Euro.

Voor prijzen van andere producten kun je terecht op de webshop,
 teamwear.hod-online.nl.


Hoe bestel ik?
Je kunt de kleding online bestellen via teamwear.hod-online.nl

Hoe wordt kleding bezorgd?
Na bestelling via de website is de kleding na enige tijd af te halen in het clubhuis, bij voorkeur op zaterdag. Daar krijg je bericht over.