HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
toernooien

Rum and Ranja news!!

27-4-2009

Valkenswaard, april 2009

 

Beste Rum & Ranja familie, Lieve Rum & Ranja vrienden.

 

Op de eerste plaats excuses voor onze extreme late berichtgeving. Hiervoor schaamt zich de commissie ten zeerste en vooral de schrijver van dit artikel.

 

Wij snappen als geen ander dat wanneer je alle mensen bij elkaar moet harken, alle zeilen moet worden bijgezet om alles geregeld te krijgen. Mogelijk kun jullie toch nog alle familieleden op een rijtje krijgen. Soms is meedenken wel zo prettig vandaar dat ik het zelf zo heb opgelost.

 

“Eerst een inventarisatie gemaakt welke familieleden, aanverwanten, vrienden en vriendinnen en kennis wel beschikte over de juiste gezellige mentaliteit. Wie heeft binnen de familie nog aandacht nodig en wie valt een beetje buiten de boot. Ja als wij daar aan beginnen komt er helemaal geen elftal dus nog maar eens gekeken. Uit dat enorme aanbod een schifting gemaakt. Weer scheven gezichten binnen de familie gekregen, want ook Frank (met die grote mond en die alles van sport weet) moest percé meedoen. Persoonlijk vond ik het niet zo geslaagd, maar er zijn altijd wel andere familieleden die hem komisch vinden. Weer een bijstelling gemaakt. De “goede” er volgens mij weer ingezet, maar dan kwam ik aan een totaal van 32 mensen. Bij mijn dochter nagevraagd of wij echt niet met 15 personen konden spelen. Die weer nagevraagd bij vrienden en vriendinnen die alle regeltjes bleek te kennen van…(je houdt het niet voor mogelijk) handbal maar dat bleek pas later. Uiteindelijk bleek een elftal toch echt uit maximaal 11 personen te kunnen bestaan, met natuurlijk de nodige reserves (10 is heel gebruikelijk). En met 30 mag je daar wel over spreken. U mag natuurlijk ook altijd twee teams inbrengen. Vervolgens mijn vrouw belast met het leggen van de nodige contacten, mijn andere kinderen hebben vervolgens het nodige veldwerk gedaan en juist wij hebben een team, met wel erg veel reserve,s maar die kunnen dan bijtijds rusten en moet indrinken voor het verzamelen van de nodige energie. Besloten dat er toch nog een vooroverleg moest komen en dat trainingskamp hebben wij net achter de rug. Was erg gezellig maar er is volgens mij slechts 3 minuten over hockey gesproken. De rest u beseft het al moed indrinken voor de wedstrijden en vooral hoe kom ik van mijn buik af. Maar volgens mij begin je dan net anders om. Het belangrijkste is het moet gewoon een gezellig toernooi worden. Dus schrijf nu in voor het “Rum en Ranja toernooi van”

Rum & Ranja Toernooi 7 juni a.s.

 

Wij missen nog de inschrijving van de heel wat familieteams:

 

 

Familie staat hier voor groepje, samenscholing, anders denkende, bundeling, zooitje, ongeregeld stel, vreemd volk wat bij elkaar zit, stel zotten, creatief groepje, fanatieke jeugd etc. En natuurlijk van alle families die met bovenstaande typologie nog niet uit de voeten kunnen. Dus jeugd en andere creatieve teams meld je aan. De formulieren liggen nog niet bij de bar maar kort briefje naar ons secretariaat is wel zo gemakkelijk. Reeds meer dan 5 teams schreven zich weer in, zonder de echte datum te kennen.

Dit jaar hebben wij wederom de teams bewust beperkt tot circa 25 stuks. (met natuurlijk de nodige reserve spelers, verzorgers, ondersteuners en kreuners). De ervaring van het vorige jaar, was geweldig en iedereen heeft op zijn manier genoten, zelfs de staf en het barpersoneel, dat zijn benen onder zijn bekende achterwerk heeft uitgelopen. Met dit aantal is het lekker en is het allemaal nog te behappen.

 

Wederom is het ons gelukt het toernooigeld beperkt te houden tot € 9,00 per persoon. Hier ben je dan de gehele dag voor onder de bekende pannen. Wat er allemaal inzit is zo langzamerhand wel bekend. Koffie/thee, lunch, een drankje en een heerlijke barbecue en natuurlijk alles wat zo’n dag gezellig maakt.

 

Ons secretariaat: Frits en Marij Coolen, Westerhovendseweg 21, 5551 AC Valkenswaard tel. 040-2042610 Je kunt ook even een mailtje sturen naar [email protected]  en het komt zeker voor elkaar.

 

Wees er dus snel bij, want vol is echt vol.

 

Bestuur Rum & Ranja