HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
toernooien

EEN GEWELDIG PAASTOERNOOI, BEDANKT!!

Nieuws afbeelding 13-4-2009
Het is weer achter de rug, ons internationale paastoernooi was een groot succes. Het was prachtig weer, er waren leuke teams, de sfeer was goed, interessante wedstrijden, een goed bezocht feest en gezellige coachparty, kortom, we zijn zeer tevreden!
Er komen per mail al leuke reacties van gastteams binnen en diverse teams willen zich al inschrijven voor volgend jaar. Een goed teken!
 
Heel veel dank aan alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dit toernooi te organiseren. Zonder jullie hulp was dit niet gelukt.
De gastouders, de crew, het team achter de bar, de lunchploeg, de scheidsrechters, de sponsoren en alle anderen die op welke wijze dan ook ons geholpen hebben.
We hopen dat we volgend jaar weer op jullie ondersteuning mogen rekenen.
 
Verder dank aan dames 1 van HOD en Oranje Zwart die de demonstratiewedstrijd hebben verzorgd. Deze demo is een traditie op de vrijdagavond voor het toernooi die wij graag in ere willen houden. De enorme regen/onweersbui vlak voor en tijdens de rust was even jammer, maar gelukkig van korte duur. De carbid-schieters en vuurspuwers konden daarna gelukkig ook weer hun klus klaren.
 
Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage!
 
Namens de IET-toernooicommissie,
Angèle Willems, voorzitter
 

Reacties


Guus Smits

13-4-2009 @ 20:26:49 |Names HOD MB1 bedankt voor een fantastisch toernooi. -:-)

Reageer op het nieuws