HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
toernooien

PAASTOERNOOI, LAATSTE INFO

Nieuws afbeelding 8-4-2009
Nog 1 dag te gaan!
Helaas hoorden wij dit weekend dat Litouwen zich heeft moeten terugtrekken in verband met de economische situatie in het land. De premier van Litouwen heeft met onmiddellijke ingang alle subsidies m.b.t. sport ingetrokken. Daardoor werd het voor ' onze'  2 teams financieel niet mogelijk naar Nederland te komen. Heel jammer, we hopen hen volgend jaar weer te mogen begroeten in Valkenswaard.
Gelukkig hebben we vervangende teams hiervoor nl. Antwerpen jongens (de winnaars van vorig jaar) en Oranje Zwart MB1.
 
Nog een bijzonderheid: er komen 2 bondscheidsrechters al voor de 20e keer de arbitrage verzorgen, Martijn van Lawick en Willem Smits. Hulde aan deze 2 heren!
 
Verder is het nationale team van de USA al aangekomen en heeft al bij HOD getraind. En speelt HOD MB1 donderdag om 18.30 uur een oefenwedstrijd tegen Team USA!
 
Andere teams zijn onderweg en kunnen we donderdag en vrijdag begroeten.
De laatste dingen worden geregeld en materialen geleverd. Donderdagavond wordt de tent opgezet, het paviljoen versierd en worden de info-mappen voor de teams klaargemaakt.
 
Kortom, wij zijn er klaar voor en hebben er zin in!
En we rekenen op veel enthousiast HOD-publiek!
 
DE IET-ORGANISATIECOMMISSIE       

Reacties


Tijmen Sies

9-4-2009 @ 07:08:08 |jammer dat Litouwen niet komt

Reageer op het nieuws