HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

3 punten voor HOD Dames1, Best - HOD Dames1 2-3

Nieuws afbeelding 7-5-2019

Op deze eerste zondag in mei werden wij in Best verwacht. Om kwart voor 1 begon de wedstrijd en HOD zat meteen goed in de wedstrijd. Het was een hele leuke wedstrijd en het spel ging beide kanten op. Beide teams creĆ«erden kansen, maar voor alsnog geen doelpunten. HOD wist het eerst een strafcorner te versieren, maar deze werd net overgepusht door Lieke van Otten. Het spel ging op en neer. Best kreeg een kans, deze werd knap gestopt door onze keeper Jenay Boot. Halverwege de eerste helft weet HOD uit te breken. Via een mooie pass van Romi Schilp, weet Eline Schrijvers de bal in de hoek van de goal te slaan. 0-1. Best heeft in de eerste helft ook nog een paar kansen, maar weten deze niet om te zetten in doelpunten.

In de tweede helft begonnen de meiden van HOD zelfverzekerd aan de tweede helft. Vroeg in de tweede helft weet onze verdediging de bal af te pakken van Best en word er een harde bal op Lieke van Otten gegeven. Zij slaat de bal met een harde backhand binnen 0-2. In de tweede helft is de 5e aanval van Best wel raak. Best breekt uit en komt 1 op 1 met onze keepster. 1-2. Hierna krijgt Best nog twee strafcorners, maar missen deze. Door een foutje van HOD onderschept Best de bal in onze cirkel en pusht de bal binnen. 2-2. HOD blijft vechten en dit resulteert in een aantal kansen. De laatste minuten van de wedstrijd zijn in gegaan. Beide teams blijven vechten, maar HOD weet in de laatste minuut nog een keer uit te breken. Via een harde pass van Marleen de Wert komt de bal bij Tess Rijnders. Tess weet Lieke van Otten te vinden in de cirkel en zij weet de bal binnen te pushen! 2-3.

Volgende week gaan we weer volle bak trainen en kunnen jullie ons zondag aanmoedigen in het mooie Valkenswaard!