HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
app

Wedstrijdverslag Heren 1 zondag 26 maart

26-3-2017 HOD nipt onderuit in topper tegen MEP Na de bekernederlaag van afgelopen vrijdag moest HOD deze zondag weer scherp zijn. Nummer 2 MEP kwam op bezoek. Er werd veel strijd geleverd maar HOD trok helaas aan het korste eind: Het werd 0-1 voor de ploeg uit Boxtel. De wedstrijd begon redelijk afwachtend aan beide kanten. Het spel ging op en neer maar grote kansen bleven vooralsnog uit. Na een kwartier spelen kreeg MEP de eerste strafcorner van de wedstrijd. Die werd prima binnen gepusht waardoor de thuisploeg tegen een achterstand aan liep. Het beeld van de eerste helft bleef hetzelfde, HOD speelde sterk maar op wat strafcorners kreeg het geen uitgelezen mogelijkheden. Het ging dan ook rusten met een 0-1 achterstand. In de tweede helft werd het hockey en werd er nog meer strijd en energie geleverd. HOD kreeg een aantal kansen, MEP kwam er af en toe gevaarlijk uit maar het net werd niet gevonden. In de laatste minuten werd het hectischer en vielen er aan beide kanten een aantal gele kaarten. HOD begon met het slotoffensief en dit resulteerde in de laatste minuten op een aantal strafcorners. Helaas voor HOD werden ook deze niet verzilverd in een doelpunt. Ondanks het harde werk droop de ploeg uit Valkenswaard bedroefd af, want recht op een punt had HOD zeker. Geen punten maar wel iets om op vooruit te bouwen. Volgende week de altijd lastige uitwedstrijd tegen HCAS. We hebben dan weer alle support nodig en hopen zoveel mogelijk publiek in Asten te zien! Met vriendelijke groet, Roderick Kierpensteijn & Jan-Paul Peters,