app

Wedstrijdverslag van de bekerwedstrijd HOD-OSS

25-3-2017 Bekerdroom HOD Heren 1 eindigt in Oss Vandaag stond de bekerwedstrijd uit bij MHC Oss op het programma. In een enigszins chaotische wedstrijd trok HOD aan het kortste eind: Het werd 3-2 voor de Ossenaren. Hiermee is het bekeravontuur voor HOD ten einde. Met veel publiek aan de lijn begon de wedstrijd afwachtend. Beide ploegen creƫerden niet veel en durfden nog niet veel risico te nemen. Oss hielp twee strafcorners om zeep, HOD kwam er af en toe gevaarlijk uit maar grote gevaren bleven uit in beide cirkels. Na 35 minuten stond dan ook een 0-0 stand op het scorebord. Na rust gingen beide ploegen meer druk zetten en zodoende kwam de wedstrijd wat meer op gang. Oss was voorin wat scherper en de thuisploeg kwam dan ook op een 1-0 voorsprong uit een strafcorner. Onoplettend achterin bij HOD zorgde ervoor dat Oss de marge verdubbelde: 2-0. HOD bleef niet bij de pakken neerzitten en zocht naar de aansluitingstreffer. Die kwam er ook: Max Daans sleepte een strafcorner spijkerhard binnen. HOD nam daarna meer risico maar na een fout achterin kon Oss zich naar 3-1 counteren. Een gelijkspel was daarna het maximaal haalbare. Loek Jacobs zorgde nog voor de 3-2 maar die goal bleek tevergeefs. De focus kan nu volop op de competitie. Aanstaande zondag staat de lastige wedstrijd thuis tegen MEP op het programma. tot dan! Met vriendelijke groet, Roderick Kierpensteijn en Jan-Paul Peters.