app

Wedstrijdverslag Heren 1 zondag 19 maart

22-3-2017 HOD heren 1 verliest onnodig van Hopbel. Na 2 goede wedstrijden liep het deze keer wat minder. HOD verliest dure punten: 3-1. Na een afwachtend begin van beide teams kwam Hopbel via een backhand al snel op voorsprong. Deze hield het tot aan de rust vast. Ruststand : 1-0. Na de rust kwam HOD feller uit de kleedkamer wat resulteerde in de gelijkmaker. Thijs Thijssen, die de laatste weken aardig op dreef is, tipte de bal binnen: 1-1. Daarna bleef HOD doorgaan maar werden de kansen helaas niet benut. Hopbel rook bloed en scoorde 2 keer snel achter elkaar: 3-1. Helaas was er te weinig tijd voor een écht slotoffensief en zo bleek dit dus ook de eindstand. Volgende week thuis tegen runner-up MEP heren 1. Het belooft een mooie pot te worden en kunnen dus veel publiek gebruiken. Tot dan!