app

wedstrijdverslag Heren 1 zondag 25 september

Nieuws afbeelding 25-9-2016 HOD heren 1 verliest eerste punten. Na een pittige wedstrijd afgelopen week tegen oedenrode, mocht HOD heren 1 deze zondag thuis tegen Hopbel aantreden. Na een goede start met wat kansen voor Hod, kwamen de ploegen iets meer in evenwicht. Aan beide kanten wat kansen, waar uiteindelijk Hopbel het effectiefste was en na een goede counter de 0-1 scoorden. Na deze tegengoal bleef de wedstrijd in evenwicht, met een 0-1 ruststand als gevolg. In de tweede helft een zelfde beeld. Aan beide kanten wat kansen maar weer was Hopbel het effectiefste. Uit een strafcorner maakten ze de 0-2. Na deze goal was HOD het even kwijt maar na een minuut of 10 herstelden zij zich en probeerden ze met man en macht de aansluitingstreffer de forceren. Dit resulteerde in zo'n 7 รก 8 corners voor HOD, die allen niet resulteerden in een doelpunt. Het uiteindelijke slotoffensief leverde anderhalve minuut voor tijd een doelpunt op van Matti 'Fred' Wezenberg. Na dit doelpunt drong HOD nog aan, maar was het eerste puntverlies helaas een feit. Nu snel weer de knop om zetten om aankomende zondag weer te knallen tegen MEP H1, over het algemeen toch een lastige wedstrijd.