HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
toernooien

Mooie winnaars International Easter Tournament 2013

Nieuws afbeelding 31-3-2013 Honderden toeschouwers hebben de kou getrotseerd om de finales van het International Easter Tournament 2013 te bekijken. Hun moeite werd overigens ruim beloond met hoogstaand hockey op het sportpark. De beide teams van HOD, MB1 en JB1 presteerden ook opvallend goed en belandden beiden zaterdag in de winnaarspoule. Helaas konden zij het goede spel van zaterdag niet voortzetten op zondag waardoor ze uiteindelijk respectievelijk op de zevende en de achtste plaats eindigden. Niet onverdienstelijk dus!

De finale bij de meisjes was tussen Nijmegen - Noord Holland, een Nederlands onderonsje. Na een waanzinnig spannende wedstrijd trok het districtsteam van Noord-Holland aan het langste eind en gaan zij met de mooie beker huiswaarts. De jongensfinale was van uitzonderlijk hoog niveau. De wedstrijd tussen SCHC en Monkstown werd in de slotfase beslecht. De trofee blijft in Nederland, SCHC heeft gewonnen met 2-1.

De Fair Play Cup tenslotte ging naar de meisjes van Grossflotbeker uit Hamburg.

Hockeyvereniging H.O.D. bedankt alle teams uit binnen- en buitenland, supporters en niet te vergeten de vele tientallen vrijwilligers die zich gedurende het paasweekend hebben ingezet.

Reacties


Ronald Schilp

1-4-2013 @ 13:44:41 |Ondanks de koude was het een hartverwarmend toernooi. Iedereen bedankt die hieraan heeft mee gewerkt.

Gé Jacobs

2-4-2013 @ 22:16:41 |Een grote pluim voor de organisatie en alle vrijwilligers.^O^

Paul Duncker

3-4-2013 @ 16:40:30 |Geweldig om te zien hoe heel veel mensen met elkaar iets moois kunnen organiseren. Wij als JB1 hebben het daarom als een hoogtepunt ervaren en namens alle spelers: heel veel dank & waardering! :)

Reageer op het nieuws