24-10 HOD heren 1 verliest in extremis 2 punten

Na een goede week trainen, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Berkel-Enschot op het programma. Helaas werden de punten gedeeld: 1-1.

Lees meer

Reageer (0 reacties)

24-10 HOD Dames 1 wint overtuigend van hekkensluiter Concordia

HOD ontving vandaag het Limburgse Concordia. De Roermondse ploeg stond puntloos onderaan en HOD wist wat het te doen stond. De thuisploeg speelde sterk en als collectief en bezorgde Concordia haar tot nu toe grootste nederlaag.

Lees meer

Reageer (0 reacties)

24-10 Veld 8b vandaag niet betreden

Door acuut onderhoud ivm algen en water, is veld 8b vandaag maandag 24 oktober niet beschikbaar voor trainingen. 

22-10 De zaalhockeycommissie zoekt versterking!

De zaal begint pas in december maar de zaalhockeycommissie komt alweer in aktie. Dit jaar zijn ze dringend op zoek naar versterking. Met name wordt gezocht naar iemand die de planning van de trainingen op zich wil nemen. Wil je graag 'iets' doen voor de club, heb je geen hockeyachtergrond maar vind je het wel leuk om te puzzelen tot je een

Lees meer

Reageer (0 reacties)

17-10 Trainingen in de herfstvakantie

In verband met de herfstvakantie vervallen van 24 tot en met 28 oktober alle trainingen voor de breedtesport teams en de Hockeyschool!
De benjamins en funkey training gaat op 22 oktober NIET door. Op de laatste zaterdag van de herfst vakantie (29 oktober) beginnen we weer!

Lees meer

21-10 Veld 9 onderhoud donderdag 27 oktober

Op donderdag 27 oktober kan veld 9 de hele dag niet worden gebruikt ivm onderhoud. Het streven is om dit om 18.00 af te ronden.

19-10 19 november GLOW IN THE DARK feest voor c/d jeugd

Op zaterdag 19 november organiseren we weer een C/D-feest voor onze leden! Deze editie zal als thema "Glow in the Dark" hebben. DJ Dyvodes komt weer draaien en hij neemt UV lampen mee!  Ook deze editie zal er weer een prijs worden uitgereikt aan het best verklede team. Tot dan!

Lees meer

Reageer (0 reacties)

18-10 Floris Verhagen naar Nederlands A

"Eigen jeugd en hockey addict” Floris Verhagen heeft gisteren volledig op eigen kracht aansluiting bij Nederlands A gehaald. Van de 79 opgegeven jongens, die gisteren selectie hebben gedaan op Kampong, mochten er zich een select aantal bij de bestaande Nederlandse selectie A selectie voegen. Dat werden er 5 en Floris was er 1 van. Een bijzondere

Lees meer

Reageer (5 reacties)