20-2 Uitleg over de eindstand van zaalhockey na uitval wedstrijden.

Beste zaalhockeyleden, begeleiding en geïnteresseerden,


Dit seizoen hebben we helaas wegens weersomstandigheden te maken gehad met een afgelasting op 7 januari. De bond heeft gemerkt dat het opnieuw plannen van een wedstrijdblok lastiger is dan een losse wedstrijd, zoals we de afgelopen seizoenen konden

Lees meer

19-2 Start veldtrainingen

De tweede seizoenshelft gaat alweer bijna van start! We gaan in de week na de carnavalsvakantie beginnen met de veldtrainingen. De exacte datum is 6 maart 2017.
De meeste competitiewedstrijden beginnen in het weekend van 11-12 maart. Heren 1 en Dames 1 starten een week eerder.

Lees meer

20-2 ZMC6 ook zaalkampioen

Ook meisjes zaal MC6 is gisteren zaalkampioen geworden. Nadat Heeze 2 wedstrijden gistermorgen had verloren, moest mc6 minimaal 1 wedstrijd winnen.
Mierlo werd met 11-1 verslagen en ook Oirschot kon niet winnen van een super HOD, 4-1 was de uitslag. Jammer dat aanvoerster Laura er niet bij was.

Lees meer

Reageer (2 reacties)

20-2 MC7 ook zaalkampioen

Nadat MC7 al herfstkampioen was geworden hebben ze zondagmiddag ook nog het zaalkampioenschap binnengehaald!! Goed gedaan meiden, coaches en trainers. Op naar het volgende kampioenschap!?

Lees meer

Reageer (4 reacties)

20-2 MB6 Kampioen !

Na een super spannende wedstrijd kwam MB6 na een achterstand van 2-0 ijzersterk terug en hebben met 2-3 van Eindhoven gewonnen.
Super gedaan meiden en coach, gefeliciteerd !

Lees meer

Reageer (2 reacties)

20-2 ZMC3 kampioen in de zaal

De meiden van ZMC3 hebben een fantastisch zaalseizoen achter de rug, afgesloten met de kampioenstitel! Nadat ze het zaterdag 18 februari toch even spannend wisten te houden door op miraculeuze wijze te verliezen van hekkensluiter Mierlo, werd dat op zondag meer dan goed gemaakt door alsnog de laatste punten binnen te halen. Speciaal bedankje

Lees meer

Reageer (2 reacties)

20-2 ZJB3 kampioen in de zaal!

De jongens van ZJB3 zijn ongeslagen kampioen geworden met een doelsaldo van + 66. Terechte kampioenen dus!

Lees meer

Reageer (1 reacties)

19-2 JC1 zaalkampioen!

Op zaterdag 18 februari is JC1 zaalkampioen geworden in de subtop klasse! Een super knappe prestatie van de jongens die onder leiding van coaches Tijmen Sies en Loet Lambermont een geweldig zaalseizoen hebben gespeeld! Top gedaan jongens en coaches!

Lees meer

Reageer (2 reacties)

19-2 ZMD1 kampioen in subtop!!!

Het was een zware poule....maar de vele trainingen hebben hun vruchten afgeworpen.
Een mooi gedreven team met een top coach Lieke. Gefeliciteerd!!!!

Lees meer

Reageer (2 reacties)

19-2 ZMB1 kampioen!

In de allerlaatste wedstrijd van het zaalseizoen moest HOD ZMB1 de laatste wedstrijd winnen van mede koploper Son om kampioen te worden. In de alles beslissende wedstrijd wist het team met 3-1 te winnen! Klasse gedaan meiden en begeleiding!!

Lees meer

Reageer (2 reacties)

19-2 Ook Dames 3 zaalkampioen!

Op 19 februari kwam HOD dames 3 met 12 man sterk de laatste twee wedstrijden spelen in Eindhoven. De nummer 2 moest op achterstand gehouden worden. Door het goede doelsaldo (+62) was het mogelijk de wedstrijd rustig in te gaan. Ondanks de 2-1 nederlaag tegen de nummer 2, zijn ze alsnog overtuigend kampioen geworden! A lle supporters bedankt!!

Lees meer

Reageer (1 reacties)